Şpârle şi Şopârle

duminică, 24 iunie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Cap mare şi ROŞU. La sfârşitul săptămânii trecut, într-unul din meciurile contând pentru Cupa Presei la fotbal s-a acordat singurul cartonaş roşu din competiţie. El a fost primit de cel mai grobian gazetar sportiv vâlcean din ultimii 10 ani. Un individ mare la greutate dar şi la nesimţire care era cât pe ce să-i rupă picioarele unui coleg de la Televiziunea Vâlcea 1. Nu poţi să ceri fair play de la unul care a învăţat meserie la şcoala marelui şantajist şi scandalagiu din presa locală. Iar meseria furată acolo a venit pe fondul unei lipse acute de educaţie şi autoeducaţie.

 

• Firmele de telefonie mobilă percep penalizări care seamănă a camătă. Din ce în ce mai mulţi cititori care s-au săturat să reclame pe la OPC ne roagă să solicităm parlamentarilor vâlceni promovarea unei legi prin care nimeni să nu poată percepe penalizări şi majorări care să fie mai mari decât dublul dobânzii bancare. În prezent există operatori care percep penalizări la plata facturilor de 180 la sută pe an. Lucru mai mult decât anormal. În acelaşi timp şi instituţii de stat percep penalizări şi majorări mai mari decât rata inflaţiei.

 

• Regretăm zvonurile infantile lansate despre o mai tânără colegă de-a noastră de un zurbagiu care crede că este talentat. Cu mari probleme psihice tânărul june ce vorbeşte frecvent urât despre mama sa suferă de o evidentă schizofrenie şi este manipulat de ziaristul pădurar căruia ia convenit mereu să aibă un turnător manevrabil în redacţie. Oamenii normalii, puţinii, care lucrează aici sunt de-a dreptul terorizaţi. Zamparagiul dacă nu are pe cine turna despre o faptă reală inventează fel de fel de bazaconii.

 

• Bogdan Pistol, junele liberal cu pretenţii de politician veritabil, a făcut o nouă gafă. A comandat unei tinere jurnaliste, abia transferate la un ziar de scandal, un articol- bârfă despre el. Una de atac şi murdărie. Datorită infantilismului politic Bogdan Pistol va dispărea cât de curând din peisajul politic local. Doar o intervenţie masivă a unor profesionişti l-ar mai putea salva dar insul nu prea vrea să asculte de sfaturile bune şi caută compania unor infractori şi derbedei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe