Şpârle şi Şopârle

duminică, 3 iunie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Pentru ziariştii care au asistat la şedinţa de consiliu local de săptămâna trecută şi care au dezinformat vâlcenii, probabil din neştiinţă, precizăm că „unanimitate” este un cuvânt cu un sens total diferit faţă de „ majoritate” . Nu toate punctele au fost aprobate în unanimitate aşa cum titra un cotidian cu pretenţii. Mai mult unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost respins cu „unanimitate” de voturi.

• Să deţii o fiţuică imundă cu cea mai oribilă primă pagină din presa locală, să ai o redacţie total neprofesionistă din care orice ziarist cu vechime să refuze să facă parte, să publici constant editoriale copiate din presa din toată ţara şi semnate apoi de subalternele tale incompetente, să reiei subiecte la două săptămâni după ce au apărut în presa concurentă şi să le prezinţi ca pe mari descoperiri, să insulţi permanent colegii de breaslă, politicieni şi oamenii de afaceri, să pui presiuni pe instanţe toate astea pot fi trecute oarecum cu vederea. În fond fiecare pădure trebuie să aibă şi uscături. Dar să mai ai şi nesimţirea de a apela la poliţie depunând plângere că ţi-au fost furate articole pentru a alcătui o foaie de propagandă electorală e deja o mare tâmpenie. Cum naiba să te plângi de aşa ceva la poliţie când tu eşti un derbedeu ce ar putea ( şi ar trebui) fi anchetat de poliţie pentru nenumăratele infracţiuni şi contravenţii comise ?! Vorba unui psihiatru ce cunoaşte foarte bine ipochimenul respectiv : „ E nebun de legat domnule! De ăştia trebuie să te fereşti ca dracu, te pot omorî şi scapă  pentru că la un control de specialitate se va dovedi că nu pot fi făcuţi responsabili pentru faptele lor.

• Deplângem faptul că unul dintre tinerii politicieni care păreau a fi foarte serioşi şi de cuvânt nu şi-a respectat o promisiune zilele trecute. Exact după ce a fost avansat pare a uita că trebuie să-ţi respecţi vechii prieteni.

• Primăria din Călimăneşti blochează în continuare posibilitatea folosirii gropii de gunoi. Vineri a avut loc un termen de judecată la Judecătoria Vâlcea. Administraţia din Călimăneşti, deşi are destui jurişti, a solicitat o amânare pentru a-şi angaja avocat. O manevră ieftină şi nedemnă. Un avocat este o cheltuială suplimentară, din banii publici iar apoi se ştia de proces şi era timp destul pentru a se angaja unul dacă chiar se dorea câştigarea unui proces care ar însemna de fapt pierderea unor sume importante la bugetul local şi deservicii firmelor concurente marelui URBAN unde primarul din Călimăneşti are băiatul angajat ca director. Păi e frumos, domn primar?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe