Şpârle şi Şopârle

duminică, 27 mai 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Gică Contra, alias Zora, s-a dat din nou în spectacol într-o dezbatere publică. Cum naiba să te împotriveşti public cu atâta ardoare unui proiect benefic întregului oraş? Cum naiba să iei bani buni pentru a nu face nimic de la o societate care taxează tot oraşul pentru apa pe care o bea? Cum să fi corespondent de agenţie de presă cu pretenţii şi să trăieşti compilând materialele documentate şi scrise de o armată de ziarişti din judeţ ? Cum să-ţi faci un ONG doar pentru a servi orgoliului tău şi intereselor obscure ale unor exportatori de profit ? Cum să mâzgăleşti atâtea mizerii prin fiţuici şi să te satisfaci postând fel de fel de texte obscene şi cretine pe paginile virtuale ale ziarelor locale?

 

• Mai mulţi liberali au sărit să ne ajute în investigaţiile jurnalistice privind afacerile dubioase ale consilierului judeţean Traian Dobrinescu. Am aflat acum alte amănunte interesante privind afacerea OVEXIND şi le vom repune pe tapet. Mai aşteptăm deocamdată un răspuns de la DNA Piteşti.

 

• Alex Construct este un sereleu abonat la banul public. Conducerea societăţii nu pare deranjată de sesizările noastre şi gândeşte că probabil „ câinii latră ursul merge”. Numai că ursul în cazul de faţă a luat multă miere din bugete locale. Anul trecut a avut o mulţime de lucrări numai la Râmnic. Nimeni nu este aşa de prost încât să creadă că cineva poate primi sistematic lucrări, prin încredinţări directe, selecţii de oferte sau licitaţii made România fără a fi „taxat”. Când vom afla cine, cui şi cât ia din taxe, abia atunci vor apărea probleme serioase pentru „băieţii deştepţi”. Şi vom afla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe