Şpârle şi Şopârle

duminică, 6 mai 2007

Şpârle şi Şopârle

• Liberalii se pregătesc să tocmească cunoscuta fanfară a elevilor din Râmnic pentru a-i cânta lui Nicolae Pătru la plecarea acestuia din Consiliul Judeţean.

• Un personaj cu funcţie în garda de mediu deţine, de ceva vreme, o balastieră. Şi lumea jura că omul este sărac şi trăieşte doar din leafă ! Ca să vezi?

• Un tip de treabă din Braşov, unul care a ajutat presa din Vâlcea dar mai ale patroni de ziare de aici, a fost obligat să achite din salariul său factura unei firme vâlcene care a dat ţeapă. O firmă cu pretenţii al cărui patron prin forţa împrejurărilor se dă extrem de cinstit şi corect. ( nu înţelegem de ce nu mai are casetă redacţională de atâta timp, au fugit toţi oamenii de valoare iar noile achiziţii nu au nume sonore?) .Vom reveni cu amănunte!

• Patronului firmei ALEXCONSTRUCT, „om de afaceri“, care s-a abonat la banul public îi place să umble prin medii înalte ale administraţiei publice locale. După ce şi-a dat „capacitatea“ cu primarii din nordul judeţului, omul nostru vrea să-şi dea „bacalaureatul“ cu directorii din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea. Mai precis cu domnul Florea Mierluş, şeful de la tehnic şi investiţii, care în ultima perioadă a fost văzut din ce în ce mai des împreună cu administratorul firmei SC ALEXCONSTRUCT SRL, societatea care, întâmplător, a avut mai multe contracte cu CJ Vâlcea. În ultimele două săptămâni, directorul Mierlus, un domn respectabil până la proba contrarie,  a fost văzut de mai multe ori în autoturismul Ford al patronului amintit mai sus. Dacă ne citiţi în numerele următoare sau dacă veţi urmări firmele care vor lua bani de la CJ veţi afla şi ce au pus la cale cei doi. Oare domnul preşedinte Buşe ştie cu ce se ocupă aceşti subalterni „zeloşi“?

• Toată lumea îl ştie pe Petre, ca fiind o persoană foarte zgârcită şi neserioasă în relaţiile cu partenerii de afaceri. Deunăzi Petrică, poetul cel mult sponsorizat de toată lumea pentru pseudo-cultura sa, a fost cât pe-aici să rămână fără maşinuţa cea scumpă, BMW-ul X 3, după ce o renumită societate de construcţii din Vâlcea i-a pus sechestru pe autoturism pentru o datorie de câteva sute de milioane de lei. Deh, Petre era obişnuit ca toată lumea să-i facă servicii pe „moca“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe