Neatenţia la schimbarea jucătorilor a atras pierderea unui meci cu 0-3

miercuri, 25 aprilie 2007

Ştiinţa Grădiştea s-a impus la „masa verde“

 

Neatenţia la schimbarea jucătorilor a atras pierderea unui meci cu 0-3

 

Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a constatat că şi antrenorii comit multe abateri

 

Întrunită în şedinţa din 24 aprilie 2007, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea, condusă de Constantin Lazăr, a luat următoarele decizii:

1) Jucătorii Daniel Săndulescu (Minerul Berbeşti), Laurenţiu Neagoe (Ştiinţa Grădiştea), Emil Dumitrescu (Unirea Tomşani), Cătălin Andreescu (Montana Izvorul Rece), Marius Amza (Juventus Roeşti), Dragoş ├×olea (Oltul Dăeşti), Manuel Borcan (Topologul Nicolae Bălcescu) eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi penalitate, conform art. 47 din Regulamentul Disciplinar.

2) Antrenorul Vasile Ilinca, evacuat din incinta terenului la meciul cu Hidroelectra Rm. Vâlcea pentru insulte grave şi injurii la adresa arbitrului, a fost sancţionat cu 3 (trei) etape de suspendare şi penalitate, conform articolului 69, alin. 3 din ROAF Vâlcea.

3) Jucătorul Iordan Ionescu (Lera Comerţul Stroeşti), eliminat în meciul cu Ştiinţa Grădiştea pentru lovirea unui adversar şi care a adus injurii arbitrului asistent, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

4) Meciul Lera Comerţul Stroeşti – Ştiinţa Grădiştea se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei oaspete ca urmare a faptului că gruparea gazdă nu a avut doi jucători juniori în teren pe parcursul întregii partide, conform ROAF Vâlcea.

5) Jucătorul George Popolan (Vartex Rm. Vâlcea), eliminat în meciul cu Hidroelectra Rm. Vâlcea pentru injurii şi bruscarea arbitrului, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi penalitate conform art. 48 / II şi art. 16 (circumstanţe atenuante) din Regulamentul Disciplinar.

6) Antrenorul Lucian Giurcă (Hidroelectra Rm. Vâlcea), eliminat din incinta terenului în meciul cu Vartex Rm. Vâlcea pentru proteste la deciziile arbitrului, a fost sancţionat cu avertisment şi penalitate.

7) Jucătorul Constantin Mătulescu (Luceafărul Pesceana), eliminat în meciul cu Vilarossa Laloşu pentru scuiparea unui adversar, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

8) Jucătorul Sorin Margine (Dinamo Horezu), eliminat în meciul cu Păstorul Vaideeni pentru injurii la adresa arbitrului, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

9) Jucătorii Gheorghe Mărăcine (AS Şirineasa) şi Toma Peştereanu (Minerul Costeşti), eliminaţi pentru injurii la adresa unui adversar, au fost sancţionaţi cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

Cluburile, jucătorii şi oficialii sancţionaţi au termen 5 zile de la comunicare să conteste la Comisia de Apel deciziile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe