INFO - administraţie

miercuri, 25 aprilie 2007

INFO - administraţie

 

 

Instanţa a decis:

Gunoiul municipiului va fi transportat tot la Râureni

 

În urma şedinţei instanţei de contencios administrativ de marţi, 24 aprilie, a fost luată decizia de suspendare a actului administrativ emis de Garda de Mediu prin care s-a interzis depunerea de deşeuri menajere în depozitul de la Râureni. Garda de Mediu emisese acest act în urmă cu aproximativ două săptămâni, în data de 13 aprilie. Instanţa de contencios administrativ a Tribunalului Vâlcea a judecat în procedură de urgenţă cererea de suspendare înaintată de juriştii primăriei, iar astfel depozitarea deşeurilor în Rampa de la Râureni se poate face în continuare.

 

 

Front nou de lucru pentru parcări

 

Direcţia Administraţia Domeniului Public a început un nou front de lucru pentru parcări, de data aceasta în zona centrală. Astfel, este în curs de finalizare zona de blocuri situată la Sud de blocul Filipin, într-o primă etapă amenajându-se o parcare în spatele blocurilor D2 - D6. După închieierea acestei acţiuni, echipele DADP îşi vor concentra eforturile pentru amenajarea corespunzătoare a curţii interioare a blocului Anton Pann.

 

 

Strada Lespezi a fost reabilitată

 

În această perioadă sunt în curs de finalizare lucrările de reabilitare de pe strada Lespezi, al căror executant desemnat prin licitaţie este firma Forconcid. Lucrările au constat în asfaltarea părţii carosabile şi a trotuarelor, bordurare, precum şi ridicare la cotă a căminelor de canalizare. Reabilitarea a afectat o lungime de aproximativ 2 kilometri din reţeaua stradală din această zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe