Weekend negru pe şoselele vâlcene

duminică, 22 aprilie 2007

Weekend negru pe şoselele vâlcene

O familie a ajuns în spital după ce maşina a plonjat într-un bazin cu apă

Patru oameni au fost grav răniţi, printre care doi fraţi, mama acestora şi un verişor, într-un accident rutier ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în localitatea Slătioara. Marius Ciubuc (23 de ani), din Feldioara-Braşov, conducătorul unei Dacii Supernova, care nu avea permis de conducere decât de trei luni, a plecat împreună cu ceilalţi doi fraţi, mama şi un verişor de-ai său să-şi viziteze rudele din Târgu Jiu. Din cauza vitezei, a oboselii şi a lipsei de îndemânare într-ale şofatului, într-o curbă bărbatul a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens şi s-a lovit de un bazin de colectare a apei pluviale. Şoferul, fratele acestuia, Constantin (25 de ani), mama lor Marisa (46 de ani) şi un verişor, Ştefan Apetroaiei (25 de ani), din Albeni-Gorj, au fost internaţi în stare gravă în spital cu fracturi şi politraumatisme.

A mers cu Audi pe trotuar Şi s-a ales cu traumatism de coloană

Georgel Bârsoianu (22 de ani), din municipiul Râmnicu Vâlcea, conducând cu viteză un Audi TT, prin centrul oraşului, a lovit violent bordura de pe partea stângă, după care maşina a fost proiectată pe trotuar. Impactul a fost aşa de puternic încât tânărul s-a ales cu fractură la L1 şi traumatism de coloană lombară, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Dr. Bagdazar, din Bucureşti. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Patru răniţi pe Valea Oltului

Pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Câineni, a avut loc un grav accident rutier, între un autoturism Mercedes, condus de Maria I., de 50 de ani, din Sibiu şi un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui Opel Vectra. Bulgarul Iulian H. (31 de ani) a pătruns pe sensul opus de mers şi din impactul frontal dintre cele două autoturisme au fost rănite patru persoane, câte două din fiecare maşină. Trei dintre răniţi au fost internaţi în Spitalul din Sibiu, iar al patrulea a fost transportat la Spitalul de Urgenţe din Râmnicu Vâlcea.

A intrat cu mopedul într-un Ford

Minorul Mihăiţă Creţu (15 ani), din Horezu, conducea miercuri, în jurul prânzului, un moped, marca Piagio, pe strada Romanii de Sus, din oraşul de domiciliu. Din cauza neatenţiei, adolescentul a lovit un autoturism Ford Siera, condus de Adrian Zamfirescu (40 de ani), tot din localitate. În urma accidentului, minorul a fost rănit grav, fiind internat în spital.

A murit strivit de căruţa încărcată cu lemne

Constantin Ionescu (39 de ani), din comuna Păuşeşti Măglaşi, a avut o moarte pe cât se poate de stupidă. Joi, în jurul prânzului, bărbatul ţinea de hăţuri caii săi, în timp ce cobora, pe lângă căruţa încărcată cu 2,5 m.c. de lemne de brad, panta din punctul “Fântâna rece”. La un moment dat, bărbatul s-a împiedicat de o piatră şi, pentru că nu a vrut să dea drumul la hăţuri, a căzut sub roţile căruţei, mâna fiindu-i smulsă din umăr. Mai mult decât atât, o roată i-a trecut peste torace şi apoi i-a strivit capul. Ultimul cuvânt al căruţaşului a fost acela de a cere apă, după care a murit. Tragedia s-a produs sub ochii înmărmuriţi ai unuia dintre cei trei copii, în vârstă de 12 ani, care mergea şi el pe lângă căruţa plină cu lemne. În comuna natală, Constantin Ionescu era cunoscut ca un om foarte săritor şi extrem de harnic. Pentru lemnele pe care le transporta, bărbatul deţinea  acte legale de provenienţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe