Şpârle şi Şopârle

duminică, 22 aprilie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Directorul unei cunoscute fabrici din Vâlcea, un personaj cu funcţie într-un partid de opoziţie, a achiziţionat mai multe haine de piele la preţuri astronomice pentru membrii familiei sale. Banii au fost plătiţi din încasările societăţii comerciale al cărei director este. Societate cu mari şi vechi datorii la stat. Păi e frumos, măi Nicule?

• Echipa de fotbal din Zătreni a fost ajutată de echipa unui primar liberal care a acceptat să piardă trei puncte pentru a ajuta formaţia prietenă să scape de retrogradare.

• PS Gherasim este atacat din nou cu nesimţire şi acuzat că vrea să vândă un teren al Episcopiei Râmnicului. Un teren propice construirii de locuinţe. Episcopia nu este însă firmă de construcţii şi probabil are nevoie de bani pentru a restaura biserici şi mânăstiri din judeţ. Şi dacă aceşti bani pot fi obţinuţi prin cedarea unor terenuri pe care se vor construi imobile pentru vâlceni este foarte bine. Rău este când pui mâna gratis pe un teren ce a aparţinut unei parohii. Vom reveni!

• Directorul unei Sucursale de Reprezentare şi Protocol a transformat Vila de Protocol Olăneşti în cuibuşorul personal de nebunii. Omul s-a mutat de luni de zile la vilă. Acolo mănâncă, doarme şi îşi face mendrele cu iz sexual, spun gurile rele. Băieţaşul acesta „deştept“ ce suge bani publici şi europeni are, aşadar, o viaţă de lux asigurată de contribuabili. Oare când i se va factura acestui individ cazarea şi mâncarea la fosta Vilă de Protocol a lui Ceauşescu? Dacă ar şti bietul nea Nicu s-ar răsuci în mormânt.

• Florin Toma, fostul director general de la Rovimet, şi-a schimbat brusc părerile vizavi de primarul Mircia Gutău şi a dat o declaraţie favorabilă edilului la ultima înfăţişare de la Alba Iulia. Bun! Nu e nimic rău în acest fapt! Dar prea bate la ochi brusca reorientare a domnului Toma, fostul prieten la cataramă al patronului Rovimet, Crinu Popescu. Oare s-a meritat? Sigur! Noul patron al lui Florin Toma ştie sigur răspunsul. Ce lume „pestriţă“! Din ce în ce mai…„pestriţă“!

• Se încearcă o muşamalizare în cazul accidentului în care a fost implicat omul de afaceri Dumitru Crăciunescu? Noi nu credem! Preventiv, stăm cu ochii pe Poliţia Rutieră Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe