Au rezistat doar o repriză...

duminică, 22 aprilie 2007

FCM Reşiţa - CSM Rm. Vâlcea 3-1 (1-1)

Au rezistat doar o repriză...

Meciul de la Reşiţa, dintre o echipă modestă a campionatului, cea din Valea Domanului, şi surprinzătoarea ocupantă a locului 2 - CSM Rm. Vâlcea - a adus un eşec neaşteptat, un duş rece - poate necesar! - pentru echipa antrenată de Costel Pană. O înfrângere a echipei gazdă ar fi trimis-o pe aceasta în partea de jos a clasamentului şi i-ar fi dat mari emoţii pentru finalul campionatului. Poate că tocmai de aceea reşiţenii au fost primii care au marcat şi au arătat încă din startul partidei că vor şi pot să domine acest joc. Doană a fost jucătorul gazdelor care a centrat în zona suprafeţei de pedeapsă a CSM-ului, apărarea vâlceană s-a bâlbâit fie încercând câte doi fundaşi să respingă, fie se invitau unul pe celălalt, pentru ca din toată această brambureală să profite Amzucu, cel care a şutat în colţul porţii apărate de Pampea, deschizând scorul: 1-0. Pampea s-a remarcat în câteva intervenţii foarte bune, stopând majorarea diferenţei de scor. Vâlcenii puteau egala prin Onofrei în minutul 33, dar şutul centrare al acestuia a fost reţinut de Iovanovici, portarul echipei din Reşiţa. A fost însă avertismentul ofensiv al echipei lui Costel Pană, golul vâlcenilor venind şi el cu aproximativ cinci minute înainte de pauză. O fază asemănătoare celei din care au marcat gazdele a fost fructificată de data aceasta la cealaltă poartă, unde Iosif Melcea a restabilit egalitatea: 1-1.

În repriza a doua, echipa din Caraş-Severin a fost mult mai decisă şi a pus o dominare clară asupra posesiei mingii. Atacurile reşiţenilor s-au oprit însă în faţa unui Pampea care a apărat foarte bine şi, probabil, având încredere în acesta, jucătorii de câmp s-au năpustit în atac în încercarea CSM-ului de a da lovitura. A fost în fapt o armă cu două tăişuri, pentru că astfel FCM Reşiţa, la capătul unui contraatac de toată frumuseţea, a marcat prin Videan. Era minutul 72 şi, din acel moment până la final, echipei noastre nu-i rămânea decât să atace cu orice preţ pentru a restabili egalitatea. Riscul asumat nu s-a dovedit a fi câştigător, pentru că în cel de-al doilea minut al prelungirilor s-a pus capăt luptei pentru puncte, atunci când Mihalcea a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă a echipei noastre, penalty-ul clar acordat reşiţenilor fiind transformat de către Nădăvan, unul dintre cei mai buni jucători reşiţeni în această partidă.

Miercuri se dispută etapa intermediară

Ne aşteaptă încă o deplasare grea

CSM Rm. Vâlcea are „o săptămână de foc“. După deplasarea de la Reşiţa, unde a pierdut în faţa unei echipe dornice să scape de orice griji ale retrogradării, acum vâlcenii merg la Câmpia Turzii. Această grupare îşi doreşte o victorie pentru a se apropia de locul doi şi pentru a intra, măcar teoretic, în calculele promovării, deşi e de bănuit că Industria Sârmei va căuta doar să „arbitreze“ această luptă pentru primele două locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe