Tot mai puţine scandaluri la Liga a IV-a de fotbal

joi, 19 aprilie 2007

Tot mai puţine scandaluri la Liga a IV-a de fotbal

 

Întrunită în şedinţa din 17 aprilie 2007, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea a luat următoarele decizii:

1) Jucătorii Daniel Sârbu (Minerul Costeşti), Vasile Ducu (Unirea Tomşani), Emil Dumitrescu (Unirea Tomşani), Cătălin Andreescu (Montana Izvorul Rece), Marius Amza (Juventus Roeşti), Dragoş ├×olea (Oltul Dăeşti), Manuel Borcan (Topologul Nicolae Bălcescu), eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi penalitate, conform art. 47 din Regulamentul Disciplinar.

2) Jucătorii Marian Popescu (Progresul Măldăreşti), Adrian Ghencea (Oltul Ioneşti) şi Eduard Ursescu (Flacăra Horezu), eliminaţi pentru injurii şi cuvinte grosolane la adresa arbitrului, au fost sancţionaţi cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

3) Meciul Cerna Fârtăţeşti – Nycoil Guşoeni se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei oaspete, ca urmare a faptului că gruparea gazdă nu a asigurat asistenţa medicală.

4) Jucătorul de rezervă Adi Grigore (Juventus Roeşti), eliminat pentru pătrunderea în teren şi lovirea cu pumnii a unui adversar când jocul era oprit, a fost sancţionat cu patru etape de suspendare şi penalitate conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

5) Jucătorii Ovidiu Mogoşanu (Lera Comerţul Stroeşti) şi Cosmin Drăgulescu (Juventus Roeşti), eliminaţi pentru lovirea reciprocă cu pumnul, când jocul era oprit, au fost sancţionaţi cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

6) Jucătorul Gheorghe Şerban (Real Cernişoara), eliminat în meciul cu Montana Izvorul Rece pentru un atac periculos în postură de ultim apărător, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / I din Regulamentul Disciplinar.

7) Echipei Real Cernişoara, pentru că un spectator a aruncat cu un recipient de plastic în teren, i se dă avertisment şi penalitate, conform art. 32 din Regulamentul Disciplinar.

8) Echipei Unirea Tomşani, pentru că un spectator a pătruns în incinta terenului până lângă banca de rezerve a oaspeţilor, i se dă avertisment şi penalitate, conform art. 32 din Regulamentul Disciplinar.

9) Jucătorul Marin Ion (Olteţul Zătreni), eliminat în meciul de la Minerul Costeşti pentru lovirea cu palma peste faţă a unui adversar, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III şi 16 din Regulamentul Disciplinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe