Şpârle şi Şopârle

joi, 19 aprilie 2007

Şpârle şi Şopârle

•  Prefectul Anuţa Handolescu va fi transferat în interes de serviciu în judeţul Tulcea. Pe acelaşi post sau pe postul de subprefect.

•  În sfârşit instanţa a admis o contraexpertiză în cazul accidentului rutier din comuna Fârtăţeşti din 1 mai 2005 când un autoturism a intrat din plin într-un grup de oameni ce jucau hora în mijlocul comunei. Atunci Nicolae ├×ârcu a fost grav accidentat fiind la un pas de moarte. Autorul accidentului nu a plătit nici un leu victimei deşi aceasta a avut nevoie de operaţii chirurgicale, multe internări, şi-a pierdut capacitatea de muncă. Omul îşi caută dreptatea prin instanţe dar dreptatea e scumpă când eşti om sărac şi te războieşti cu oameni cu bani. Vom fi prezenţi la reconstituirea accidentului alături de alţi colegi din presă.

• Deputatul independent Dumitru Becşenescu încearcă să găsească un loc eligibil pe listele unui partid pentru viitoarele europarlamentare. Locurile acestea de obicei costă iar pe el ar trebui să-l coste chiar mai mult. Nu credem că va reuşi tranzacţia mai ales că majoritatea societăţilor comerciale din aşa zisul grup Antares se zbat fiind cu conturile blocate. Aşa se întâmplă când îţi baţi joc de profesioniştii pe care-i ai şi plăteşti în continuare oameni care nu ştiu ce să facă!

• Unul dintre foştii demnitari vâlceni, care şi-au făcut carieră pe vremea răposatului dictator, apelează cu nesimţire la marii patroni vâlceni. De la unul şi-a luat haine de piele, de la altul rochii pentru nevastă, de la altul bani pentru maşină, alţii cotizează constant pentru diferite „servicii“ ale barosanului cu imunitate. Totul a culminat cu o „recompensă“ de la un afacerist local cu dare de mână, mai precis cu o casă, un ditamai viloiul construit politicianului pe moca chiar în buricul târgului.

• Spălătorul profesionist Petre Tănăsoaica nu se dezminte! Petrică s-a supărat (sanchi!) pe sat şi a sărit violent la gâtul unei ziariste, care a avut tupeul să fluiere în… biserică. Numai că ziarul lui se mai vinde doar în câteva zeci de exemplare şi nu a fost citit de multe persoane. Aşa că efectul a fost ZERO. Prietenul ziaristului ramolit, care uită să-şi plătească amenzile, s-a dus glonţ în biroul unui director onorabil şi a solicitat să i se scoată „botniţa“. A primit acordul şi acum Petre muşcă…Numai că nu prea mai are nici dinţi, nici forţă! Nici el şi nici prietenul lui de la periferie! Hai băieţi, uniţi-vă şi muşcaţi, cât mai aveţi vlagă!…si încă ceva: Petre, las-o jos, că „plâng“ compensările!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe