Mircia Gutău face din Râureni cartier de clasa I

joi, 19 aprilie 2007

 Mircia Gutău face din Râureni cartier de clasa I

În data de 12 aprilie 2007 primarul Mircia Gutău s-a întalnit cu cetăţenii de la Râureni, în cadrul întâlnirilor periodice stabilite anual încă din 2004. La discuţiile care au vizat proiectele ce urmează a se derula în acest cartier au fost prezenţi peste 50 de râmniceni. Una din principalele probleme ridicate de cetăţeni a fost lipsa canalizării şi a apei potabile. De asemenea, cei prezenţi la discuţii au solicitat primarului modernizarea şcolii cu clasele  I-VIII, amenajarea unui teren de sport, înfiinţarea  unui cabinet pentru medicul de familie, asfaltarea străzilor, amenajarea de trotuare la strada principală şi amenajarea unor treceri pietonale pe DN 64.

Primarul Mircia Gutău a precizat că în această toamnă la Râureni  se va monta conducta de apă potabilă, se va asfalta strada care duce la rampa de gunoi, va fi modernizată Şcoala cu clasele I-VIII (reparaţii, zugrăveli, înlocuirea tocăriei, a geamurilor, montarea unei centrale termice ş.a.), va fi amenajat şi împrejmuit terenul de sport de lângă şcoală, vor fi montate staţii de autobuz moderne şi va fi înfiinţat un cabinet medical pentru medicul de familie, în cadrul şcolii, astfel încât, pentru intervenţii minore, cetăţenii din Râureni să nu mai  vină la spitalele din  Râmnicu Vâlcea. De asemenea,cu sprijinul Regiei Drumurilor Naţionale şi al Poliţiei, vor fi realizate treceri de pietoni în locurile cerute de cetăţeni. În cursul acestui an Primăria Râmnicu Vâlcea a alocat o sumă importantă de banii bisericii din Râureni, pentru amenajarea unor spaţii şi pentru construirea unei bucătării necesară în special de hramul bisericii.

Primarul a menţionat că se va întâlni din nou cu locatarii din Râureni în toamna acestui an. La discuţiile purtate edilul şef a fost însoţit de  directorii societăţilor ETA şi Acvarim, directorul D.A.D.P., reprezentanţi ai Distrigaz, Electrica, Drumuri Naţionale, Poliţiei Comunitare şi de Proximitate, consilieri, inspector de zonă. În cursul acestui an vor mai fi organizate întâlniri cu cetăţenii din zonele 1 Mai şi Centrală.

Şantier în Feţeni

În pregătirea inaugurării Clubului Pensionarilor de la PT5 Ostroveni, Direcţia Administrarea Domeniului Public are în grijă amenajarea zonei adiacente, realizând, în acest sens, alei de acces, bordurări, parcare şi spaţii verzi. Odată finalizată această zonă, DADP va începe lucrările la o altă parcare în zona blocului A38, de asemenea în cartierul Ostroveni. Totodată, în aceste zile se fac reparaţii prin balastare în Feţeni şi Săliştea Nouă, în special în vecinătatea bisericii şi cimitirului din Feţeni, ca urmare a doleanţelor cetăţenilor din această zonă.

Anda VLAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe