Actualitatea în fotbalul vâlcean

joi, 19 aprilie 2007

Actualitatea în fotbalul vâlcean

 

 

Pintilie, la Adunarea Generală a FRF

 

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea se află la Bucureşti, unde participă la Adunarea generală a Federaţiei Române de Fotbal. Cu acest prilej, şeful fotbalului vâlcean intenţionează să rezolve şi o serie de probleme ce ţin de finanţarea unor proiecte ale AJF cu fonduri de la Federaţie.

 

Sportul Genuneni va juca la Foleşti

 

Dintre echipele din Liga a V-a, una s-a ales cu terenul deteriorat de ploile căzute în urmă cu aproape o lună. Este vorba de Sportul Genuneni, echipă ce va juca restul meciurilor rămase de disputat la Foleşti.

 

Arbitri de primă ligă la derby-uri

 

În etapele rămase de disputat la nivelul Ligii a IV-a sunt grupate şi principalele confruntări dintre formaţiile cu şanse la câştigarea campionatului. Deja în cursul acestei săptămâni, Hidroelectra Rm. Vâlcea a dat piept cu Minerul Berbeşti. Meciul a fost oficiat de Adi Comănescu (foto). Alături de acesta va mai arbitra şi Victor Berbecaru la meciuri ale echipelor de mai sus în confruntările cu celelalte formaţii de frunte ale clasamentului: Sportul Rm. Vâlcea şi CSM II Rm. Vâlcea.

 

Luceafărul Pesceana nu mai vrea în seria sud

 

După conflictul dintre echipele Rapid Voiceşti şi Luceafărul Pesceana, viceprimarul Florin Vătafu a propus ca meciurile din campionatul viitor dintre cele două formaţii să se dispute pe teren neutru. Propunerea nu a fost agreată de către conducerea AJF Vâlcea, aceasta fiind de părere că mai bine ar fi ca Luceafărul Pesceana să evolueze într-o altă serie, avantajată fiind de faptul că este aşezată geografic în mijlocul judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe