Numele tău poate deveni un brand!

luni, 16 aprilie 2007

Creative Ideea - profesionişti în imagine

Numele tău poate deveni un brand!

În Vâlcea există foarte multe persoane publice interesate de imaginea lor, precum şi un număr impresionant de societăţi comerciale, care încearcă să-şi impună numele lor sau al produselor ce le fabrică pe piaţă. Tocmai de aceea vom prezenta în rândurile următoare o societate  specializată în servicii de imagine, una dintre primele de acest profil din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Relaţiile publice contează din ce în ce mai mult

Firma Creative Ideea SRL, specializată în Public Relations şi organizare de evenimente, a fost înfiinţată deoarece trăim într-o epocă în care  imaginea, ambalajul şi calitatea reprezintă cheia succesului. La fel şi modul în care alegi să le pui în valoare. Specialiştii Creative Ideea au fost atent selectaţi şi sunt pregătiţi pentru a vă oferi servicii performante de  consultanţă în domeniul relaţiilor publice,  imaginii de firmă şi organizări de evenimente. Aceste servicii  se adresează  persoanelor juridice, persoanelor publice şi persoanelor fizice. Ideea Creative SRL pune la dispoziţia tuturor persoanelor juridice servicii complexe de relaţii publice. Acestea urmăresc îmbunătăţirea imaginii, sporirea prestigiului şi credibilităţii în relaţiile cu partenerii de afaceri, autorităţile, clienţii, societatea civilă şi alte categorii de public.

Fii cel mai bun prin imaginea ta!

Politician sau manager, ales local, sportiv, cântăreţ, avocat, notar, director de şcoală, orice ai fi ai nevoie de o imagine pozitivă! De o promovare profesionistă a calităţilor, a performanţelor, a proiectelor realizate sau de perspectivă. Specialiştii Creative Ideea ştiu ce şi cum să facă astfel încât notorietatea dumneavoastră să crească şi vă crază un brand personal. Aveţi la dispoziţie un serviciu complet de consultanţă şi o strategie de construire a imaginii, personalizată pentru dumneavoastră. Profesioniştii firmei vă oferă consultanţă de comunicare şi vă asigură o prezenţă constantă şi de calitate în mass-media. Aceste servicii se adresează inclusiv personalităţilor din viaţa politică, cărora li se  pot organiza strategii de comunicare şi imagine de succes în campaniile electorale.

Servicii oferite:

- Elaborare Strategii de Relaţii Publice şi Comunicare Internă şi Externă. Consultanţă de specialitate pe  tot parcursul implementării lor;
- Planificare şi implementare campanii de relaţii publice;
- Elaborare strategii de comunicare în situaţii de criză. Consultanţă în vederea implementării;
- Servicii permanente de consultanţă în relaţia cu mass-media. Elaborare materiale pentru presă. Organizare evenimente de presă (interviuri, conferinţe de presă, talk-show-uri);
- Monitorizare presă şi evoluţii importante;
- Campanii de promovare produse;

- Organizare evenimente (aniversări, inaugurări, conferinţe, seminarii);
- Activităţi de studiere a pieţei şi de sondaj;

- Servicii de creare de identitate (servicii de naming, realizarea de sigle, logo-uri, design de materiale publicitare, web design);

Pune-i pe alţii la treabă

Nu lăsaţi ca evenimente importante din viaţa dumneavoastră (aniversări, logodnă, nuntă, botez şi multe altele) să treacă neobservate. Nu lăsaţi stresul pregătirilor să vă întunece clipele plăcute. Personalul Creative Ideea va lua asupra lui grijile organizării. Dumneavoastră nu vă rămâne decât să vă distraţi.
• Pentru a beneficia de aceste servicii nu rămâne decât să contactaţi personalul de la Creative Ideea. Sediul firmei se află în Râmnicu Vâlcea, pe strada Regina Maria, nr. 9, Bloc C2, Sc. B, ap 1. Tel/fax 0350/416.715. Tel. 0765 436 924. Pe mail vă va răspunde personal managerul Mihaela Popescu: [email protected]. Amănunte suplimentare pot fi obţinute şi de pe siteul .www.creative-ideea.ro.

Traian Guminski

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe