Şpârle şi Şopârle

joi, 12 aprilie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Mai mulţi reprezentanţi ai unor societăţi comerciale şi câţiva politicieni care au apelat la serviciile unor ziare din Vâlcea pentru a transmite felicitări de Paşti vâlcenilor ne-au sunat pentru a se plânge că au plătit degeaba. Era normal dacă au apelat la aceleaşi ziare care de ani buni transformă toate paginile în anunţuri publicitare inclusiv prima pagină în preajma sărbătorilor mari. Nimeni nu cumpără astfel de ediţii pentru că nu are ce citi în ele. Nici măcar abonaţii nu se uită peste astfel de ziare . Strategia colegilor din presă care procedează în acest mod mercantil este lipsită de respect. Şi faţă de cititori şi faţă de clienţi.

• Cei mai darnici politicieni au fost şi la aceste sărbători pascale primarul Râmnicului, Mircia Gutău, vicepreşedintele PSD Vâlcea, Ion Tudor, şi consilierul municipal liberal Ion Nicolae. Regretăm că trebuie să ne repetăm dar bogaţii oameni din PD şi-au confirmat şi de această dată zgârcenia.

• Câteva instituţii bancare şi mai multe mari magazine alimentare continuă bombardarea populaţiei cu ziare şi fluturaşi  publicitari. Demersuri fără eficienţă care nu fac altceva decât mizerie în holurile imobilelor în care sunt distribuite aceste materiale publicitare.

• Unele asociaţii de proprietari care au încheiat contracte de salubritate cu Rosal Grup au avut surpriza neplăcută să constate că le-au fost emise facturi şi de către URBAN SA. Bineînţeles pentru servicii neefectuate. Urban a perceput bani şi de la mai mulţi proprietari de case cărora nu le-a ridicat deloc gunoiul menajer în ultimele luni.

• Cum poţi să-ţi cumperi jeep dacă nu ai bani dar eşti patron de presă ? Păi după modelul unui patron hârşit a reuşit şi unul mai tânăr. Nu şi-a plătit salariaţii la timp şi a dat ţeapă mare unei tipografii din alt judeţ. Vom reveni cu amănunte despre această nouă escrocherie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe