Putem bate Ferencvaros!

joi, 12 aprilie 2007

Tadici a fost la Budapesta şi s-a lămurit:

 

Putem bate Ferencvaros!

 

• Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00 • Aportul suporterilor va fi foarte important!

 

Gheorghe Tadici a petrecut Sfintele Sărbători de Paşte la Budapesta, acolo unde a văzut la lucru pe Ferencvaros, echipă ce a obţinut două rezultate contradictorii în play-off-ul campionatului ungar. O victorie şi un eşec au arătat şi forţa, dar şi slăbiciunile, adversarei vâlcencelor.

În sâmbăta mare, Tadici şi-a luat soţia şi cei doi copii şi a fost în Ungaria, la semifinalele şi finala Cupei Ungariei. Acolo tehnicianul actualei campioane a vrut să vadă pe viu, cu doar o săptămînă înainte, viitoarea adversară din semifinalele Cupei Cupelor, FTC Budapesta. Echipa pregătită de selecţionerul Ungariei, Andras Nemeth, deţinătoare a Cupei EHF, a jucat în prima zi în semifinale cu Debrecen, cîştigînd cu 33-29. „Au jucat foarte bine, au avut o evoluţie exactă în apărare, defensivă mobilă, agresivă. Au un stil care sufocă adversarul, o viteză foarte bună şi un mecanism bine pus la punct. Se vede că joacă de mult împreună“, a declarat Tadici pentru „Gazeta Sporturilor“. În finală, FTC a întîlnit campioana Ungariei, ETO Gyor, la care evoluează româncele Brădeanu, Gogîrlă, Guiu şi Spiridon. Despre acest meci acelaşi Tadici a spus: „Au început prost, au fost conduse cu 4-0, dar şi-au revenit repede. Au trecut în avantaj, 9-8, iar la pauză a fost egal, 14-14. În partea a doua însă, adversara Oltchimului a căzut în ultimele 12 minute. Cu Gorbicz şi Brădeanu în prim-plan, Gyor a cîştigat lejer cu 35-28. Tot în presa de specialitate la nivel naţional apare şi declaraţia handbalistei Aurelia Brădeanu, ex-Oltchim, care a spus: „Le-am stricat puţin moralul înainte de a juca la Vîlcea. Nu cred ca Oltchim să aibă probleme. Sunt convinsă că se vor califica în finală“.

În fine, Gheorghe Tadici a concluzionat: „Ferencvaros e cea mai bună echipă pe care am întîlnit-o pînă acum în Cupa Cupelor. Au opt jucătoare foarte bune, remarcîndu-se componentele «naţionalei» Timea Toth şi Erika Kirsner, dar şi slovacele Mravikova şi Uhrakova. Trebuie să fim atenţi la Vâlcea şi să jucăm la potenţial maxim“.

Partida din semifinalele Cupei Cupelor se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Traian“, iar un bilet va costa 12 lei, intrare generală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe