INFO - administraţie

joi, 12 aprilie 2007

INFO - administraţie

Club pentru pensionari în cartierul Nord

Miercuri, 11 aprilie, primarul Mircia Gutăru a inaugurat un nou Club al Pensionarilor, în cartierul Nord. Clubul este amplasat pe aleea Mioriţei, în PT 38, are o suprafaţă de 25 mp şi este dotat cu mobilier specific, televizor cu semnal pe cablu, precum şi jocuri - rummy, table, şah, cărţi de joc etc. Ca urmare a modului pozitiv în care aceste cluburi au fost primite de către beneficiarii lor, programul de amenajare a unor astfel de spaţii va continua.

Locuinţe sociale în Colonia Nuci

Direcţia Administraţia Domeniului Public se află în faza de finalizare a primei din cele patru bărăci din Colonia Nuci destinate transformării în locuinţe sociale. Fiecare baracă va avea 18 unităţi locative, iar lucrările de reabilitare au început în toamna anului trecut. Locuinţele vor fi atribuite prin închiriere persoanelor aflate în situaţii de mare risc social.

Primarul se întâlneşte cu locuitorii din Râureni

Joi, 12 aprilie, de la ora 18.00, va avea loc o întâlnire între primarul Râmnicului şi cetăţenii municipiului care locuiesc în Râureni. Întâlnirea se va desfăşura la Şcoala cu clasele I-VIII din această zonă, iar în cadrul ei, primarul Mircia Gutău va prezenta programul municipalităţii pentru Râureni şi va nota doleanţele locuitorilor de aici în vederea găsirii unor căi de soluţionare. Populaţia din Râureni¸ în conformitate cu datele ultimului recensământ, este de aproximativ 800 de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe