Jucător exclus din activitate, oficial suspendat doi ani şi amenzi la greu

joi, 5 aprilie 2007

Pentru a impune disciplina, AJF Vâlcea trece la sancţiuni drastice

Jucător exclus din activitate, oficial suspendat doi ani şi amenzi la greu

Întrunită în şedinţa din 3 aprilie 2007, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea, ce-l are ca preşedinte pe domnul Constantin Lazăr (foto), a luat o serie de decizii, dintre care cele mai importante ni
s-au părut a fi următoarele:
  2) Jucătorul Bogdan Avanu (AS Pietrari), eliminat în jocul de la AS Mihăeşti pentru injurii şi cuvinte grosolane la adresa arbitrului, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48/ II din Regulamentul Disciplinar.
  3) Jucătorul Ovidiu Preda (Cozia Rm. Vâlcea), eliminat în jocul de la Topologul Nicolae Bălcescu pentru injurii şi comportare violentă la adresa arbitrului, încercând să-l atace şi să sară asupra sa după terminarea partidei, a fost sancţionat cu două etape suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

  4) Delegatul Laurenţiu Mihăilă (Cozia Rm. Vâlcea), eliminat din incinta terenului la meciul de la Topologul Nicolae Bălcescu pentru proteste la deciziile arbitrilor şi adresarea de cuvinte grosolane după terminare partidei, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi penalitate conform art. 69 / III şi art. 16 din Regulamentul Disciplinar.
  5) Jucătorul Petre Purcărea (Olteţul Zătreni), eliminat în meciul cu AS Şirineasa pentru lovirea cu pumnul în piept a jucătorului care l-a faultat, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.
  6) Jucătorul Cosmin Streinu (AS Şirineasa), eliminat în meciul de la Olteţul Zătreni pentru un atac violent asupra unui adversar, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.
  7) Jucătorul Emil Negoi (Flacăra Horezu), eliminat în jocul de la Unirea Tomşani pentru injurii la adresa arbitrului, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.
  8) Jucătorul Constantin Nicolae (Real Cernişoara), eliminat de pe banca de rezerve la meciul de la Lera Comerţul Stroeşti pentru injurii aduse arbitrului, dar care şi-a cerut scuze după joc, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.
  9) Jucătorul Octavian Manu (Sportul Rm. Vâlcea), eliminat în jocul de la Minerul Costeşti pentru fault în postură de ultim apărător, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / I din Regulamentul Disciplinar.
10) Jucătorul Marin Ghelba (Rapid Voiceşti), pentru că a evoluat în meciul de la Nycoil Guşoeni, deşi a fost înştiinţat că se află în stare de suspendare după lovirea jucătorilor echipei Luceafărul Pesceana, a fost sancţionat cu excluderea din activitatea fotbalistică şi penalitate, conform art. 44 coroborat cu 17, lit. a şi g  din Regulamentul Disciplinar.

11) Instructorul sportiv Florin Vătafu, vicepreşedinte al AS Rapid Voiceşti, prezent la meciul de la Nycoil Guşoeni unde a adus injurii arbitrilor, a fost sancţionat cu doi ani de suspendare din activitatea fotbalistică şi penalitate, conform art. 65 alin. 1 şi art. 17 lit. a şi g din Regulamentul Disciplinar.

12) Contestaţia echipei Viitorul Olanu, prin care jucătorul Adrian Ilinca (Victoria Frânceşti) a fost acuzat că a evoluat substituit, s-a constatat că a fost neîntemeiată.
Cluburile, jucătorii şi oficialii sancţionaţi au termen 5 zile de la comunicare să conteste la Comisia de Apel deciziile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe