BRD a lansat cardul instant Gadget pentru plata facturilor de utilităţi

joi, 5 aprilie 2007

BRD a lansat cardul instant Gadget pentru plata facturilor de utilităţi

BRD - Groupe Société Générale a lansat, in premieră pe piaţa românească, un nou produs – cardul instant Gadget, emis în Lei şi dedicat în exclusivitate plăţii facturilor de utilităţi. Oferit pe loc, gratuit şi fără formalităţi complicate, cardul Gadget este destinat plăţii facturilor în întreaga reţea de ATM-uri BRD şi la POS-urile comercianţilor acceptanţi care afişează însemnele Simplis Facturi.

Titularii de contract cu un furnizor de utilităţi sau servicii - partener BRD pot avea rapid acces, prin intermediul acestui card, la un descoperit autorizat de cont de 300 de lei. Această rezervă suplimentară de bani, special alocată pentru a facilita achitarea utilităţilor, precum şi disponibilitatea 24h/24 şi 7 zile/7 a peste 1000 de bancomate BRD, constituie soluţii-cheie pentru lipsa temporară de disponibilităţi sau de timp a clienţilor.

Pe lângă plata facturilor pentru utilităţi dintre cele mai diverse - telefon, apă, gaze, electricitate etc., posesorii cardului beneficiază de multe alte avantaje: asistenţă telefonică prin serviciul Vocalis, posibilitatea interogării în orice moment a soldului contului la ATM-urile BRD sau telefonic, verificarea ultimelor operaţiuni efectuate, virarea salariului sau pensiei în contul ataşat cardului, precum şi de primirea gratuită a extrasului de cont la domiciliu.

BRD - Groupe Société Générale este a doua bancă din România, cu active ce depăşesc 8 miliarde EUR. Banca are peste 2 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 600 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB (aproximativ 4,3 miliarde EUR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe