Şpârle şi Şopârle

luni, 2 aprilie 2007

Şpârle şi Şopârle

# Mai mulţi salariaţi ai ACVARIM au sărbătorit la finele săptămânii trecute, cu multă satisfacţie, demisia directorului lor Sorin Zamfirescu. Fostul ţărănist,purist,liberal, ex primarul Râmnicului, a plecat în cele din urmă din post. Dar nu şi din ACVARIM unde a rămas agăţat pentru a încasa în continuare leafa de inginer. Probabil diminuată prin concedii medicale. Doamne ce specimen!

# Un alt ipochimen  duplicitar este fostul urlător în microfoane de lemn Gheorghe Stamate. După ce primarul Râmnicului l-a ajutat din greu să-şi rezolve problemele de sănătate acesta îl înjură copios în materiale greu citibile. Noroc că doar fiţuicile îl mai găzduiesc pe acest om care a trăit o viaţă întreagă dând din gură.

# Alt Gigi se comportă de parcă ar fi membru al Grupului Contra şi văr cu duduia Zora Vifor. Consilierul Gigi Matei vrea ca primăria să arunce 2000 de dolari pe o vizită neefectuată de domnia sa care avea treabă la balastiera din Stupărei deşi îşi luase viză de state. Ce naiba o căuta oameni că ăştia în Consiliul Local nu înţelegem! În sfârşit are şi Petre o dată dreptate.

# Cu prea multă uşurinţă găzduieşte TV Etalon în studioul său indivizi care calomniază şi insultă fără ruşine. În timp ce moderatorul doarme obosit probabil de aldămaşul primit de la invitatul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe