Ajutoare financiare pentru râmnicenii sărmani

luni, 2 aprilie 2007

Ajutoare financiare pentru râmnicenii sărmani

Beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne care au depus cereri în lunile decembrie 2006 şi ianuarie 2007 şi care nu s-au prezentat pentru ridicarea sumelor la care sunt îndreptăţiţi pot face acest lucru la sediul Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în perioada 11-13 aprilie. Familiile care au solicitat acelaşi ajutor în lunile februarie sau martie vor beneficia de banii ce li se cuvin cel mai probabil în luna mai, în funcţie de data virării sumelor aferente de către Ministerul Muncii.

Pachete cu alimente pentru asistaţii social

Prin implicarea unor sponsori fideli de la nivelul municipiului - cărora li s-a adăugat şi emisiunea "Dănutz S.R.L." cu echivalentul a 1000 de euro - sărbătorile pascale vor fi mai bogate pentru toţi asistaţii social din evidenţele primăriei municipiului. Astfel, în ajunul Paştelui, cei 24 de vârstnici asistaţi la domiciliu prin intermediul Direcţiei de
Protecţie Socială vor primi pachete cu alimente. Lor li se adaugă alte 15 persoane în vârstă aflate în situaţie de risc social, precum şi beneficiarii Cantinei de Ajutor Social care vor avea parte de raţii îmbunătăţite de alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe