Omul care descoperă apa în măruntaiele pământului

miercuri, 14 martie 2007

Omul care descoperă apa în măruntaiele pământului

Vâlceanul Emilian Tomulescu, la cei 75 de ani este un personaj extrem de interesat. Pare un om cu suflet tânăr, iar atunci când se apucă să-ţi povestească are ce-ţi spune. Deşi locuieşte în Petroşani, unde a fost viceprimar vreme de şapte ani, din când în când bărbatul mai vine la casa părintească din Galicea, unde oameni din tot judeţul îl caută pentru meritele sale deosebite. Inginerul Tomulescu ştie să descopere apa din măruntaiele pământului. Studiază piramidologia şi chiar a construit acasă câteva piramide care au rolul de a produce efecte asupra organismului uman.Emilian Tomulescu s-a născut în satul Cremenari, comuna Galicea. A fost un copil fericit, copilăria petrecută pe dealurile însorite, alergând după animale, fiind cea mai frumoasă din viaţa lui. La 12 ani a absolvit gimnaziul şi s-a înscris la Liceul Alexandru Lahovari. De mic, uitându-se pe cer a fost captivat de “drăcoveniile” care zburau deasupra capului. Aşa că o viaţă întreagă şi-a dorit să zboare. A început însă cu aeromodelismul, participând ani de-a rândul la concursuri unde modelele sale au fost răsplătite cu multe diplome. Lucian Berceanu, tatăl fostului ministru al Industriilor, Radu Berceanu,  i-a fost instructor la Şcoala de Aeromodelism. Fiind elev în clasa a X-a, a urmat şcoala de planorism din comuna Iad, judeţul Bistriţa, unde a făcut 20 de ore de pilotaj. Acum din şcoala de la Iad au mai rămas doar... dracii. Totul s-a dus de râpă.

Ceauşescu, la un pas de a se prăbuşi de pe stiva cu blăni

 Tomulescu a obţinut brevetul de pilot planorist, complet, categoriile A, B, C. Visul lui era să devină pilot de aviaţie, dar la vremea respectivă nu exista o şcoală cu o astfel de specializare. Aşa că a dat admitere la Facultatea de Construcţii Civile şi Industriale din Timişoara, din cadrul Institutului Politehnic. Ca student, vâlceanul a făcut şi un curs de auto-moto. Ca proiect pentru licenţă după absolvirea facultăţii a avut ca schiţă Circul de Stat din Timişoara. Aşa se face că a ajuns să lucreze la Rovinari, în construcţii, apoi la Cozla, pe Defileul Dunării, unde a construit un port care acum se află sub ape. Acolo s-a căsătorit cu Ana Maria Kralovaszki, o poloneză cu care se înţelege foarte bine. A urmat apoi Anina şi Petroşaniul, unde s-a stabilizat şi între anii 1969-1975 a fost viceprimar. “Eram viceprimar când a venit Ceauşescu la greva minerilor. Cu o zi înainte îl sechestraseră pe Ilie Verdeţ şi l-au ţinut până la venirea lui Ceauşescu. Minerii cereau locuinţe, butelii de aragaz, servicii. Ceauşescu s-a urcat pe o stivă cu blăni, care se mişca de ziceai că se prăbuşeşte într-o clipă. Am avut noroc şi şeful a scăpat cu viaţă şi am răsuflat uşuraţi”, ne-a spus Emilian Tomulescu.

Spun “Tatăl Nostru” şi dau comandă subconştientului

Citind foarte mult, în anul 1991 inginerul Tomulescu a fost captivat de conţinutul unor cărţi de... radiestezie, apărute şi în limba română. “Este un domeniu care are multe necunoscute, chiar dacă la francezi datează de mai bine de 300 de ani. Am tradus, cu eforturi financiare deosebite, cărţi de radiestezie şi piramidologie din franceză şi germană”, ne-a spus inginerul pensionar. Aşa se face că vâlceanul care acum locuieşte la Petroşani, a ajuns să simtă izvoarele din măruntaiele pământului. În august 2000 a făcut primele experienţe, construindu-şi primele baghete sub formă de L. “Asemenea baghete erau folosite de americani în războiul din Vietnam pentru depistarea unor bombe sau mine puse de partizani. Americanii au creat chiar şi o unitate specială de radiestezie pentru descoperirea acestor bombe. Ca să descoperii izvoarele cu asemenea baghete, trebuie să respecţi nişte reguli foarte clare. Trebuie să fi citit foarte mult, să nu te gândeşti la nimic altceva în acele momente, să fi sănătos şi să ai foarte multă încredere în ceea ce faci. Orice corp în natură se distruge sau se autodistruge din cauza emanaţiilor unor atomi. Apa emană energie şi trecând cu aceste instrumente pe deasupra izvoarelor ele se sensibilizează. Nu oricine poate face acest lucru. Totul este comandat în subconştient! Spun Tatăl Nostru şi apoi dau o comandă subconştientului. Dacă v-aş da dumneavoastră baghetele s-ar demagnetiza şi nu aţi obţine nici un rezultat”, a spus inginerul Tomulescu.

Ceaiul aromat din piramide şi durerile de şale

Pentru a ne dovedi cele spune, în livada cu pomi unde ne aflam, inginerul i-a baghetele şi ne face o demonstraţie pe viu. Porneşte din stânga spre dreapta şi la un moment dat cele două baghete pe care le ţinea în mâini se rotesc creând un soi de barieră în mâinile sale. “Vedeţi, aici este izvorul. Parcă nici nu mă lasă mai trec”, spune omul nostru. Apoi schimbă sensul şi în acelaşi loc, baghetele reacţionează la fel. Pentru a stabili adâncimea izvorului foloseşte... pendulul sideral, un instrument la fel de simplu. Alteori, baghetele sale pot fi folosite pentru stabilirea unui organ bolnav din corpul uman. Dar în acest sens inginerul a studiat foarte puţin. Emilian Tomulescu a studiat chiar şi efectul de piramidă. Acasă, la Petroşani şi-a construit două piramide. Una de 20 de centimetri şi o alta de 30 de centimetri. “Dacă introduci o sticlă cu apă în aceste piramide şi o ţi 24 de ore, apa se energizează şi are efecte benefice. Ceaiul poate avea o aromă deosebită, iar dacă se pune o bucată de carne se usucă fără să se altereze. Aceste piramide pot avea şi efecte negative. Eu am ţinut pe una dintre ele trei zile sub pat şi mi-au creat o energie puternică şi nu am putut să dorm. Acum le folosesc pentru îndepărtarea durerilor corpului”, a spus inginerul.

Apa este un lucru prea sfânt pentru a cere bani

Vara când vine la locuinţa din Galicea, inginerul Tomulescu este solicitat de sute de gospodari să le caute izvoarele, astfel încât oamenii să ştie unde să sape. Pe agenda lui care conţine zeci de pagini sunt trecute izvoarele depistat. Şi niciodată nu a dat greş. “M-am dus ori de câte ori m-au solicitat oamenii. Am căpătat şi experienţă. Nu este uşor să le spui sapă aici şi oamenii să nu dea de apă. Am fost prin multe localităţi. La Călimăneşti, Olăneşti, Goleşti, Bârsoiu, Olanu, Stoeneşti, Curtea de Argeş, Milcoiu. Am depistat apă pentru şcolile din multe sate. Niciodată nu m-am dus pe bani. Apa e lucru prea sfânt pentru a cere bani. Ceea ce mă doare cel mai mult este că oamenii nu mă mai caută măcar să-mi spună.... mulţumesc”.
Dorel ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe