Şpârle şi Şopârle

luni, 12 martie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Gigi Matei simte pe pielea lui inutilitatea cafelelor băute ani buni în benzinăria din sudul Râmnicului alături de directorul unui cotidian local. Ziarul poetului comunist cu BMW în faţa centralei termice primită cadou pentru sediu îl atacă pe candidatul PSD la funcţia de primar al Râmnicului fără jenă după ce atâţia ani i-a cântat în strună. Nu ne-ar mira ca motivul principal să fie acela că plicurile au devenit mai subţiri decât lama de brici.

• Poetul pugilist Traian Dobrinescu a fost sponsorizat pentru realizarea proiectului prin care firma sa a obţinut fonduri nerambursabile în vederea creşterii berbecuţilor în comuna Drăgoeşti. Gurile rele spun că societatea Electronics a achitat unei firme ardelene contravaloarea proiectului. Nu ne-ar mira să fie aşa.

• Cotidianul „ Viaţa Vâlcii” a fost de necitit în 1 şi 8 martie. A publica pagini întregi cu anunţuri de felicitări semnate de politicieni, aleşi şi oameni de afaceri poate fi profitabil pentru un ziar mereu dator la stat dar este degradant pentru ideea de a face presă. Cititorii nu au ce citi deci nici nu se uită pe ziar iar anunţurile au fost plătite degeaba că nu le mai bagă nimeni în seamă când umplu un ziar ce ar trebui să fie unul de informaţii. Redactorii transformaţi în agenţi publicitari cu normă zilnică nu mai ştiu ce să scrie şi mai ales cum să scrie. Şi calitatea scade , vânzarea la fel , audienţa pe internet idem. Cine nu are ce face cu banii îi aruncă pe astfel de anunţuri. Punem pariu că se vor găsi destui să o facă şi în preajma Paştelui, nu de alta dar e greu de scăpat de milogi.

• Liberalii din Călimăneşti şi-au băgat dracu în casă. Chiar dacă acesta poată fuste ce zac lângă cele sfinte. Dacă nu vor reuşi să exmatriculez intrusa oficiosul antiliberal din Vâlcea va putea sabota lejer organizaţia de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe