Şpârle şi Şopârle

luni, 19 februarie 2007

Şpârle şi Şopârle

# Nu ne închipuiam că doi politicieni cu vechime se pot lăsa păcăliţi de o pseudo ziaristă din Vâlcea, expertă în bârfe zvonuri şi gogoşi. Îi liniştim pe cei doi prieteni şi le garantăm că nu au fost înregistraţi la bairamul de săptămâna trecută de nimeni.

# APIA Vâlcea a ajuns un refugiu pentru politicienii din eşalonul doi. Toate angajările de aici par a respecta un ciudat algoritm politic. Majoritatea subalternilor lui Valentin Haralambiade sunt liberali, dar APIA are în curte şi câţiva pedişti ba chiar şi pesedişti. Fiul fostului deputat Predică a fost şi el cooptat aici de puţin timp. Omului îi plac brăţările. Cele de aur.

# Liberalul Emilian Frâncu a dat un premiu prin fundaţia sa unui scriitor de mucava. Liberalul se pleacă din nou în faţa unuia care l-a înjurat copios şi care nu-l va vota în vecii vecilor. Nici pe el şi nici pe vreun alt liberal.

# Doi ziarişti de investigaţii din capitală au poposit în wekend într-un sat din sudul judeţului. Un sat unde un poet liberal a găsit drumul spre banii grecilor. Drum pavat cu lână de berbec.

# Un alt berbec, de data asta cu funcţie în mediu, este amator de sex extraconjugal. Şi de proastă calitate şi plătit. Cum caută omul ce nu poate avea acasă!

# Unii poliţişti vâlceni nu lucrează deloc profesionist. Nu este posibil să iei o plângere primită de la un cetăţean şi să te duci să i-o arăţi acuzatului. Ba să-i mai spui acestuia şi ce martori a indicat victima. La fel nu este normal nici dacă lucrezi în Finanţe să arăţi plângerea în original unuia suspectat de contravenţii şi infracţiuni economice. Nu este deontologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe