Şpârle şi Şopârle

joi, 8 februarie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Ne bucură orice ascensiune a unui tânăr în politică. Unele avansări au loc însă prea repede, iar realitatea demonstrează acest lucru. Un politician adevărat nu dă telefoane la ziarişti şi încearcă să-şi aranjeze întrebări comode pentru a da bine pe sticlă. Şi aşa nu-l vede prea multă lume, iar apoi râmnicenii sunt destul de isteţi, cei care se uită pe emisiuni informative politice, pentru a simţi aranjamentul conferinţei. Ne şi miră cum a reuşit .

• Zilele trecute, conducerea PNŢCD l-a desemnat pe prim-vicepreşedintele Aurelian Pavelescu drept coordonator al campaniei electorale pentru Parlamentul European (PE). PNŢCD îşi propune ca obiectiv al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare depăşirea pragului de 5 la sută prin forţe proprii. Deputatul Pavelescu ar putea primi un ajutor substanţial de la cumnatul său, Teodor Florescu, patronul Urbanului mai ales că această firmă a luat recent un frumos credit.

• Unii poliţişti care l-au sprijinit prea mult pe domnul Ş. în afacerile suspecte cu maşini aduse din Germania, schimbate serii, înmatriculate pe şest etc. s-ar putea să aibă neplăceri. Aşa cum va avea şi lacomul transportator vâlcean care şi-a bătut joc de mulţi oameni. Unul dintre foştii săi parteneri italieni mai aşteaptă încă o datorie de 700  euro. Domnule Ş. dă-i bani că altfel vei plăti mai mult. Pe bune!

• Un ziarist cu aere de gigolo a luat recent o ţeapă de la una dintre domnişoarele ce trăiesc cu ajutorul sponsorilor. Este vorba despre o duduie care a reuşit, e adevărat că doar pentru câteva minute, să-l inducă în eroare şi pe copilul teribil al politicii liberale locale. Acesta s-a speriat cumplit când a auzit cuvântul cancer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe