Şpârle şi Şopârle

luni, 5 februarie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Suntem pe urmele unui contravenient notoriu al Vâlcii care se pare că vrea cu tot dinadinsul să se apropie de penal. Săptămâna trecută acest derbedeu, care se crede ziarist a fost surprins de noi „cu pantalonii în vine“. Fără ruşine omul a copiat un editorial apărut într-o publicaţie ardeleană, l-a semnat cu numele său şi -la tipărit a doua zi în fiţuica sa. Operaţiunea poartă numele de plagiat. Furtul literar tot furt rămâne!

 

• Ne miră lipsa de maturitate a unui tânăr politician cu pretenţii din PNL, care continuă să se afişeze în locuri publice cu persoane dubioase şi fără scrupule.

 

• Unul dintre vechii primari din Vâlcea şi-a achiziţionat recent o….” turmă” de capre. Omul este un fin cunoscător al afacerilor aşa că nu ne îndoim că vreun program finanţat extern sau altă cale de acest gen va oferi posibilitatea ca turma să fie vândută în profit maxim. Îl felicităm pe edilul liberal .

 

• Unul dintre vechii directori ai „ generaţiei” PSD, cu legături familiale apropiate senatorului Nicolae Văcăroiu, a fost recent promovat. Se spune că avansarea a avut loc şi cu sprijinul lui Ion Câlea.

 

• Deputatul Aurel Vlădoiu îşi bagă rudele la înaintare…politică. Recent, Laurenţiu Popa, un nepot de-al soţiei deputatului, care n-are nici în clin, nici în mânecă cu politica a fost pus pe lista PSD-ului cu candidaţi pentru alegerile la europarlamentare. Popa este un fost director la o instituţie bănoasă de stat, despre care foştii colegii nu prea au cuvinte de laudă.

 

• O firmă locală de detectivi îl are în vizor pe un parlamentar vâlcean. Aceştia îl urmăresc de câteva săptămâni pe deputatul cu pricina. Detectivii respectivi au înregistrat câteva casete video şi au făcut fotografii dintre cele mai concludente. Deputatul este văzut în anturaje dintre cele mai dubioase. Afacerişti cu culoare maronie, persoane cercetate penal, personaje corupte până în măduva oaselor. Reprezentantul trandafirilor nu a scăpat de „coadă“ nici la Bucureşti, care i-a luat urma şi a ajuns la un club select din Bucureşti, unde parlamentarul şi doarme din când în când. Mai nou, parlamentarul face afaceri şi pe Platforma Chimică şi i-a mai fost construită încă o casă de o firmă care are „…chim“ în denumire. Nu Oltchim! Firma de detectivi a fost amabilă cu noi şi ne-a furnizat şi nouă aceste informaţii. Suntem cu ochii pe deputatul „lup moralist“ şi pe alţi parlamentari vâlceni! Nu de alta, dar vrem şi noi să ştim cu ce se ocupă oamenii cărora le-am acordat votul de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe