Şpârle şi şopârle

luni, 29 ianuarie 2007

Şpârle şi şopârle

#  Bogdan Pistol, liderul tineretului liberal din Vâlcea a avut un wekend extrem de încărcat în care a făcut campanie partidului în….nordul ţării.

# Prin târg se zvoneşte deja din ce în ce mai mult că unul dintre consilierii municipali PD intenţionează să pună mâna pe o concesiune interesantă din oraş. Cine-l va ajuta oare?

# Avem mai multe informaţii că asupra unor comisari ai Gărzii de Mediu s-au făcut presiuni pentru ca aceştia să dea amenzi unor societăţi comerciale. Printre acestea se află şi firma, care este proprietara modernului şi elegantului River Plaza Mall. Deocamdată investigăm şi scormonim. Interesantă este ascensiunea domnului comisar Ion Molea. El se afla la al doilea mandat de viceprimar al comunei Popeşti, cu carnet de liberal în buzunar. Un demnitar, coleg de partid cu domnia sa, l-a ajutat anul trecut să ajungă în Garda de Mediu după un concurs ca majoritatea concursurilor contemporane din România. Apoi a fost, neaşteptat de repede, avansat în funcţia de comisar şef pe Vâlcea. În directa subordine a comisarului şef Regional, care întâmplător sau nu este prieten…. Cu cine vă spunem în ediţia viitoare.

# Suntem cu ochii şi pe controalele şi amenzile acordate de cei de la ITM unde Partidul Democrat l-a parcat şef pe  Ion Nicolăescu. L-a parcat dar a uitat să-l şi ridice din parcare deşi biletul pare expirat de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe