Şpârle şi şopârle

joi, 18 ianuarie 2007

Şpârle şi şopârle

# De câteva zile Ion Nicolae, energicul şef al Inspecţiei în Construcţii Vâlcea este hărţuit şi agasat de doi derbedei care-l urmăresc peste tot pe unde se duce. Omul se află în concediu şi nu se simte bine când serveşte masa iar la o masă alăturată se află contravenienţi şi infractori care poartă discuţii rasiste şi se comportă grobian.

# Deşi Vâlcea are foarte mulţi şomeri în ultimul timp mai mulţi patroni se plâng ca nu pot găsi oameni pe care să-i angajeze în ciuda numeroaselor anunţuri pe care le dau.

# Traficul în Râmnic a devenit infernal de când s-a închis pasajul din strada Dacia. Poliţiştii ar putea lesne face ordine seara pe străzile de lângă bariera din Ostroveni unde zeci de şoferi încalcă Codul Rutier. Ordine şi descongestionarea traficului. Iar cei de la CFR ar trebui să încerce limitarea pe cât posibil a perioadei în care sunt coborâte barierele din oraş.

# Un cunoscut escroc din Vâlcea încearcă să-şi piardă urma. El va renunţa să mai facă acte de comerţ cu actuala firmă, compromisă prin presă şi prin afaceri necurate. A înfiinţat o alta. O vom depista şi o vom pune sub observaţie. Nu ne credeţi domnule Ş.?

#  Cu o nesimţire pe care nu ne o putem explica, cei de la Winmarkt continuă să bombardeze presa locală cu aşa-zise comunicate, încercând de fapt să obţină publicarea unor materiale publicitare fără să plătească pentru acest serviciu. Ar trebui, în schimb, să-şi ridice de urgenţă monstruozitatea de baracă abandonată intenţionat în centrul Râmnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe