Şpârle şi Şopârle

joi, 14 decembrie 2006

Şpârle şi Şopârle

 # Râmnicenii pot răsufla uşuraţi. Vor scăpa în noaptea de Revelion de prezenţa a două din cele mai scabroase personaje ale judeţului. Acestea pleacă să petreacă noaptea dintre ani în Maramureş. Probabil din snobism că oricum nu înţeleg nimic din frumuseţea acestei zone.
# Primarul comunei Costeşti este unul dintre cei mai pricepuţi tractorişti din zonă şi este îndrăgit de oameni simpli chiar dacă mulţi îl consideră cam din topor.
# Banchetul de sfârşit de an al formaţiei de fotbal Luncavăţul Popeşti a fost unul dintre cele mai elegante şi discrete evenimente de acest gen. S-a cântat şi dansat mult şi s-a băut cumpătat. Încă o dată felicitări primarului Şerban.
# Unul dintre oamenii de afaceri controversaţi ai judeţului a lansat o comandă mediatică de amploare care vizează „murdărirea” imaginii unui director cu pretenţii. Omul de afaceri nu ştie însă că a luat o mică…ţeapă.
# Avocatul deputat Petre Ungureanu a rezolvat rapid şi problema legată de sediul pentru formaţiunea politică ce se chinuie să se nască şi care-l va avea ca preşedinte pe fostul premier Theodor Stolojan. Liberalul dezertor din Vâlcea a primit sprijin în acest sens de la un fost mare şef din PD.

#  Democraţii s-au dezvoltat foarte tare în zona Drăgăşaniului. Ei şi ţărăniştii vor reprezenta cu siguranţă o mare surpriză la localele viitoare când PSD şi PNL vor suferi o usturătoare înfrângere în Drăgăşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe