Şpârle şi Şopârle

luni, 11 decembrie 2006

Şpârle şi Şopârle

# Printr-o intervenţie a deputatului Vlădoiu biserica din Tomşani a primit o sponsorizare importantă care a permis refacerea unor picturi interioare şi exterioare ale lăcaşului de cult. Remarcăm modestia parlamentarului PSD, care nu a făcut public acest sprijin al său.

# Un primar liberal s-a lăudat recent că cele mai bune lucrări efectuate pentru comuna sa au fost realizate de societăţi comerciale aflate în administrarea sau sub controlul unor oameni din PSD.

# Un grangure important din eşalonul permanent guvernamental a tranzitat duminică judeţul venind din Ungaria. Ne bucurăm că acest neprieten al vâlcenilor a ratat o întâlnire în care încerca din nou să tragă în cursă pe cineva.

# Colegul nostru Eduard de la Arena Sport şi Politică va trebui să aştepte data de 12 ianuarie pentru a se întâlni în instanţă cu un personaj malefic al judeţului, care a solicitat vineri o amânare pentru a-şi găsi avocat. Avocaţii acceptă şi apărarea criminalilor, dar nu credem că un apărător vâlcean cu scaun la cap va accepta să-l asiste pe unul dintre marii calomniatori ai presei locale.

# În ciuda preţurilor deloc mici, principalele restaurante din Râmnic sunt deja rezervate în întregime pentru noaptea de Revelion.

# Delegaţia pesediştilor vâlceni, care au participat duminică la Congresul cu final aşteptat nu a fost însoţită şi de un gazetar care avea în capitală programată o întâlnire importantă. Am aflat motivul absenţei dar nu-l facem public. Deocamdată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe