Şpârle şi Şopârle

luni, 4 decembrie 2006

Şpârle şi Şopârle

- Vendetă. Primarul, proaspăt eliberat, are în ultima perioadă întâlniri de taină cu oameni de afaceri apropiaţi, care i se plâng edilului de greutăţile din perioada lipsei acestuia de la primărie. Mircia i-a asigurat că de-acum îi va „popi“ şi el pe cei care i-au purtat sâmbetele.- Plan eşuat. Încercarea de debarcare a directorului ETA de către primarul Gutău nu a reuşit decât parţial. AGA de aici îl va menţine pe domnul Băţică interimar în postul de conducere, iar concursul va fi organizat ca la carte, nu aşa cum a fost organizat acum un an şi ceva cel de la ACVARIM.

- Profit nemeritat. Sorin Zamfirescu a reuşit să-şi scoată ACVARIMUL în profit cu 16 miliarde de lei. Un profit care-i dă dreptul la prime grase în final de an. Un profit nemeritat, pentru că a fost obţinut prin creşteri nejustificate ale tarifului şi prin milioane de metri cubi de apă neconsumaţi de râmniceni, dar trecuţi pe facturi. O hoţie cu ştaif, cum îi place să spună ex-primarului.

- Târg infect la Goranu. Autorităţile locale habar nu au de faptul că târgul de la Goranu s-a întins pe toată lungimea străzii. Coloraţii care-şi vând marfa aici nu au nici o urmă de respect faţă de locuitorii străzii Goranu, cărora le adresează cuvinte injurioase, le blochează porţile cu mese şi maşini. Tuciuriii se laudă că au pile la autorităţi şi că dau şpăgi barosane. De aceea nimeni nu are ce să le facă! Sperăm că, o dată cu data de 1 ianuarie 2007, intrarea României în Uniunea Europeană, va dispărea şi acest talmeş-balmeş infect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe