Şpârle şi Şoparle

luni, 27 noiembrie 2006

Şpârle şi Şoparle

# Primarul Mircia Gutău l a repus în funcţia de şef de piaţă pe controversatul Ciobanu. Omul său de încredere destituit de Monceanu după ce presa locală dezvăluise faptul că ocupă ilegal acest post deoarece nu are liceul absolvit.
# Tot primarul Râmnicului a găsit o soluţie să scape de Directoarea de la Investiţii . După ce anunţase acum 10 zile că doamna Elena Sâia a demisionat, crezând că o va determina pe aceasta să facă acest gest acum a revenit. „ Vom face din această direcţie două, cred că este mai bine aşa, şi apoi vom scoate posturile la concurs”. O mişcare tipică pentru vătafii de azi care vor să scape de slugile incomode. Nu înţelegem însă cum a putut minţi domnul primar peste 20 de oameni care au asistat la conferinţa de presă în care declara că doamna Sâia şi-a dat demisia.
# După conferinţa de presă a PSD de sâmbătă, susţinută de Nicolae Văcăroiu, ziariştii de  casă ai partidului au fost invitaţi la pensiunea Maria din municipiu să bea „adălmaşu“. La masa respectivă, cel mai aprig pupător de MSdos-uri pesediste s-a dovedit a fi ziaristul, care se laudă că „le-a pus pixul în mână“ la 99 la sută dintre lucrătorii din branşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe