Şpârle şi Şopârle

joi, 23 noiembrie 2006

Şpârle şi Şopârle

 

# Deputatul Emilian Frâncu a afirmat recent că DNA ar trebui să cerceteze contractul dintre administraţia Râmnicului şi Rosal Grup. Omul de afaceri Silviu Prigoană s-a arătat indignat de această afirmaţie şi a declarat că-l va da în judecată pe parlamentarul vâlcean.

# Am reuşit să depistăm un om de afaceri vâlcean care fentează constant ITM-ul şi-şi bate joc de salariaţi cărora nu le plăteşte obligaţiile contractuale. Vom reveni cu amănunte în ediţia de luni.

# În perioada următoare ne vom ocupa sistematic de incompetenţa crasă a unui consilier local cu pretenţii de mare intelectual şi de afacerile necurate ale unui pseudoziarist care a muls bani din societatea de distribuţie a apei, ACVARIM, şi-a făcut material de presă pe munca colegilor, a inventat un ONG pentru a satisface interese nelegitime ale unui agent economic şi a deformat adevărul în interes personal.

# În posesia unui parlamentar vâlcean se află un set de 14 fotografii interesante şi o casetă audio cu o înregistrare de 3 minute. Aceste „ probe” reprezintă un excelent gaj asiguratoriu împotriva unui posibil atac de presă pe care se pregăteşte să-l lanseze un coleg de partid. Din păcate nu am putut copia şi înregistrarea!

# Ţărăniştii vâlceni vor beneficia în curând de o infuzie de capital. Capital uman dar şi financiar. În organizaţia vâlceană s-au înscris recent doi oameni de afaceri cu potenţial şi se spune că vor fi urmaţi şi de câţiva liberali nemulţumiţi de ciondănelile de acolo. Dealtfel ţărănişti au reuşit să facă câteva donaţii importante unor lăcaşe de cult iar în zona Drăgăşaniului organizaţiile lor au crescut numeric chiar dacă pe tăcute.

# Partidul Democrat va intra cu siguranţă în consiliul municipal din Drăgăşani. Fostul vicepreşedinte al PSD, profesorul Gheorghe Vieru, a clădit o organizaţie beton în oraşul viilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe