Disponibilizările de la RAJDP nasc noi controverse legate de viitorul regiei

luni, 13 noiembrie 2006

Disponibilizările de la RAJDP nasc noi controverse legate de viitorul regiei

 

Politicienii vâlceni au păreri diferite în ceea ce priveşte modul în care este condusă Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri Vâlcea. Controversele s-au înmulţit mai ales după ce în presă a apărut informaţia potrivit căreia nu mai puţin de 50 de oameni vor fi disponibilizaţi.

 

Management

 

Prim-vicepreşedintele PD Vâlcea, Romulus Bulacu este de părere că RAJDP ar trebui transformată urgent în societate comercială. „Există probleme de management. Este imposibil să crezi că în contextul în care sunt foarte mulţi bani, să nu poţi să nu te gândeşti la piaţă şi să nu-ţi iei măsuri să participi la licitaţii. În acelaşi timp, când dai afară personal, este paradoxal. Toată lumea se fereşte de noţiunea de societate pentru că are impresia că dispare din ograda statului. Nu va fi şomaj, ci se va rentabiliza. Este o dispută politică total ineficientă care nu are nici o legătură cu performanţa economică. Când vor dispărea aceste dispute de doi lei, se va eficientiza şi activitatea”, a declarat Bulacu în cadrul unei conferinţe de presă.

 

A cui este vina?

 

Nu de aceeaşi părere este Nicolae Pătru, liderul peremiştilor vâlceni. Acesta crede că de vină pentru situaţia în care se află RAJDP este ordonatorul de credite al judeţului. „RAJDP va încheia anul cu profit, nu va intra cu pierderi în anul 2007. Dacă situaţia este aceea care este, e vina ordonatorului de credite, şi acela nu sunt eu”, a spus Pătru în cadrul unei întâlniri cu presa.

• Octavian HERŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe