Şpârle şi Şoparle

joi, 9 noiembrie 2006

Şpârle şi Şoparle

# Concediu de toamnă. Un liberal din gaşca veche, mare amator de tras chiulul şi de stat prin baruri, a fost recent în Grecia. Pe bani publici bineînţeles. Mulţumim celor care ne-au furnizat informaţii extrem de picante din această excursie simpozion şi promitem să le valorificăm la maxim.
# Reprofilare. Se pare că Sebi Veţeleanu, fostul purtător de vorbe a primarului arestat Mircia Gutău, s-a reîntors în presă. Deocamdată scrie texte pentru fiţuica de cartier a merceologului din Dăeşti pe care nu le semnează cu numele său. I-am recunoscut stilul şi în scrisoarea-demisie din PNL semnată Nicolae Mesea. Care de mult nu mai era oricum liberal şi care încearcă disperat să se spele de complicităţi compromiţătoare.
# Aproape distrusă.  Basil Bleotu a ajuns în sfârşit să nu mai aibă probleme în organizaţia din Drăgăşani a PSD. Acum nu are cine să-l concureze. Intelectualii au plecat în grup iar PSD a ajuns o organizaţie de rudari. O organizaţie cu o reprezentare deplorabilă în consiliul municipal din Drăgăşani, decimată de migraţiile la PNL şi PD şi care va suferi un eşec răsunător la următoarele alegeri.

# Telegenic dar fricos. Dumitru Buşe, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea tremura ieri pe la prânz de zor. Tremura şi transpira pregătindu-se în ciuda problemelor de sănătate pentru o emisiune în direct la TV Vâlcea 1 unde urma să dea explicaţii faţă de recentele atacuri nefondate şi nemeritate primite din partea editorului şef de la Viaţa Vâlcii. Unul dintre oamenii care şi-a trădat constant prietenii.

# Concediu de vis. Veronel Rădulescu, liderul PIN din Vâlcea traversează o perioadă în care nu are prea multă miere. Aliment de care se bucură ursul de pe sigla partidului lui Guşă. Cunoscutul om de afaceri vâlcean spune că nici nu are mulţi bani. Noi am aflat însă că are suma necesară unui concediu la Ibiza. O staţiune iberică superbă unde, atenţie, anul viitor va avea loc a treia ediţie a Campionatului Mondial de sex oral. Unica competiţie de gen din lume. Domnul Rădulescu nu poate participa decât ca spectator. Bărbaţii concurează la o singură probă: rezistenţă iar concurenţii nu trebuie să depăşească vârsta de 40 de ani.

# Cuplu de lepre. Au băut , mâncat şi… împreună. Au şantajat, au făcut bani, au înşelat, minţit şi trădat. Au fost răi , vicioşi, fără scrupule, infideli, persuasivi. Au mânjit sufletele multor tineri care au dorit să ajungă jurnalişti. Au reuşit să-i pervertească în rele pe câţiva dintre ei. Au devenit apoi duşmani de moarte. Acum s-au împrietenit din nou pentru a se apăra reciproc de acuzaţii grave. Unul a fost recent amendat pentru o suită de contravenţii, celălalt este acuzat de şantaj. Îşi i-au apărarea reciproc conştienţi de vinile lor. Sunt nemernici care-şi spun seniorii presei vâlcene. Un cuplu care trăieşte în promiscuitatea banilor negri şi a fraudelor economice. Dincolo de morală dar vaccinaţi cu mult tupeu. Un cuplu de lepre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe