Şpârle şi Şoparle

luni, 30 octombrie 2006

Şpârle şi Şoparle

# Dumitru Buşe a primit o grămadă de cadouri de ziua numelui său. Printre altele şi un telefon de câteva sute de euro şi o sticlă de whisky de proastă calitate. Ambele dăruite de un alt Dumitru. Becşenescu. Fost coleg de partid cu preşedintele Consiliului Judeţean. Buşe în schimb nu ia dat nimic europarlamentarului. Toată lumea ştie că are arici în buzunare. Mai face excepţii, rar de tot, cu câteva domnişoare. Cărora oricum nu le dă de la el, şi cu un prieten vechi care pleacă din biroul liderului conservator de câteva ori pe an cu sticle de şampanie.

# Doi şefi liberali au sunat săptămâna trecută la o societate comercială din Vâlcea. Şi au insistat pe lângă unul din directorii acesteia să rezilieze contractul de publicitate care-l are încheiat cu ziarul nostru. Metode ţărăniste de „ răzbunare” pe presa nepupincuristă. Cică am fi duşmanii liberalilor. Pe bune?! Chiar aşa?! Pentru că am vrut să ajutăm primăria să economisească bani am devenit duşmani? E bine măcar că ştim cu cine avem de-a face.

# Doi lideri de organizaţii politice din Vâlcea sunt îndrăgostiţi. Nu de neveste. Şi unul dintre ei nici măcar de amanta oficială. Iar un primar este pe cale de a divorţa şi de a se recăsătorii. În absenţa migraţiei politice interzise se pare că aleşii au început să migreze conjugal. E un fenomen interesant.

# Un primar liberal presat puternic de şeful conservatorilor vâlceni înainte de intrarea în vigoare a legii care interzice migraţia a fost obligat măcar să-i facă lui Buşe o organizaţie locală. Cum edilul nu vroia în ruptul capului să plece din PNL şi-a sacrificat un consilier local. Şi l-a înscris în PC pe un consilier care oricum avea să ocupe în viitor o funcţie care este incompatibilă cu cea de ales local. Nu e un caz singular. Aşa zisa mare organizaţie conservatoare Vâlcea e în realitate o gogoaşă umflată. De un vierme de mătase ambiţios şi intrigant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe