Şpârle şi şopârle

joi, 14 septembrie 2006

Şpârle şi şopârle

 

# DNA anchetează de zor în continuare în Râmnicu Vâlcea. Verifică nişte sesizări de abuz în serviciu. Verifică dacă un ales local a folosit bani publici pentru a-şi ajuta amanta în mobilarea unui apartament. Verifică de asemenea mai multe informaţii legate de cei din urbanism, de retrocedarea terenurilor, achiziţionarea acestora, promisiuni de vânzare, trafic de influenţă, licitaţii adjudecate la preţuri mult mai mari decât suma alocată din buget iniţial. E bine că-şi mai face cineva treaba în ţara asta.

# Funcţionara Elena Sâia din primăria Râmnicului este hăituită datorită unor aberaţii apărute în presa de mahala. Cea care a pus gaz pe foc şi a indus în eroare gaşca lui Paco este Liliana. O altă funcţionară care ar trebui să-şi vadă de treburile ei. Mai bine zis de respectarea legalităţii. Credem că Gigi Matei va ajuta şi el la modificarea actualei organigrame.# Ion Nicolae, Constantin Monceanu, Emilian Frâncu. Sunt trei lideri importanţi ai PNL care vor fi aspru tăvăliţi de presa de scandal. Pe lista trimisă mercenarilor de unul dintre cei mai nemernici colegi de-ai lor de partid figurează şi tânărul Bogdan Pistol cel care a devenit extrem de incomod în ultima vreme pentru unii colegi de la seniori. Mai ales că are un control total asupra a câteva sute de liberali tineri din judeţ.

# Doamna Mariana Gutău a suferit recent o cădere psihică. Absolut normală ţinând cont că Mircia Gutău a avut în închisoare o altercaţie cu alţi deţinuţi şi apoi a fost izolat. Mai multe surse ne-au confirmat că am avut dreptate. Fostul primar a fost de trei ori acasă de când este întemniţat la Colibaşi iar soţii Gutău au intenţionat să divorţeze. Se pare că un articol publicat de noi pe această temă „ le-a salvat” căsnicia. Deocamdată.

# Viceprimarul Constantin Monceanu este supravegheat îndeaproape de DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe