întrebări pentru primarul interimar

luni, 11 septembrie 2006

Întrebări pentru primarul interimar

 

În speranţa că ne va răspunde la aceste întrebări în conferinţa de vineri 8 septembrie i le transmitem public domnului viceprimar Constantin Monceanu, cel care conduce acum Primăria Râmnicului şi care, poate, ne va ajuta să evităm o cerere pe legea 544 la care să primim răspuns abia după 30 de zile. Cum unul dintre cei mai buni foşti ziarişti, Daniel Ionescu, îl ajută pe domnul Monceanu în realizarea materialelor pentru presă suntem siguri că informaţiile ce le vom publica vor fi clare şi concise.

1. Când, sub ce formă şi la ce preţ a fost cedat un fost punct termic din Râmnic societăţii editoare a ziarului „Viaţa Vâlcii”?

2. Căror edituri, societăţi comerciale, ONG-uri sau persoane fizice le-au fost acordate sume de bani în 2005 şi 2006 din taxa de Sport-Cultură pentru activităţi de cultură? Despre ce sume este vorba şi cine a decis acordarea acestor bani?

3. Câţi oameni s-au angajat la Primăria Râmnicului (inclusiv ADP) de la învestirea în funcţie a actualei administraţii a Râmnicului?

 

4. Ce lucrări au fost executate de societăţi ale căror patroni sau acţionari sunt membri ai Consiliului Local? Ne referim la lucrări şi achiziţii care au fost făcute de primărie s-au ADP. Am dori copii de pe facturi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe