E cert: Persu a plecat!

luni, 28 august 2006

E cert: Persu a plecat!

 

Viorel Neacşu va asigura interimatul la AJF

 

Săptămâna trecută a avut loc la sediul AJF Vâlcea ultima şedinţă de Birou Executiv la care a participat în calitate de preşedinte şi Mihai Persu. Din informaţiile noastre comportamentul celor din Biroul Executiv a fost mai mult decât exemplar, plin de demintate şi corectitudine. Spre deosebire de circul ieftin din timpul Adunării Generale, de data aceasta nimeni n-a mai căzut la picioarele demisionarului. Ba, mai mult, avem semnale că atunci când a dorit să revină asupra demisiei, ex-preşedintele a fost puternic contrat de vicepreşedintele Constantin Pintilie sătul să mai participe la şedinţe tensionate.

Aşadar, iată ce s-a comunicat oficial de la AJF Vâlcea:

„HOTARIREA NR. 13 a Biroului Executiv al A.J.F. Valcea din data de 24 august 2006

1. S-au aprobat cheltuielile efectuate cu ocazia Adunării Generale din 18.08.2006.

2. S-a aprobat aflierea la A.J.F. Valcea a C.S.M. Dragaşani şi A.S. Pietrari.

3. S-a aprobat protocolul dintre C.S.M. Rm. Vâlcea şi A.S. Luceafărul Pesceana privind cesionarea dreptului de participare in Liga a IV-a.

4. S-a aprobat demisia din funcţia de membru in Biroul Executiv a domnului Zguroiu Dan şi s-a hotarît cooptarea unui alt reprezentant al cluburilor cu profil de copii şi juniori fără drept de vot, până la următoarea Adunare Generală, în următoarea şedinţă de Birou Executiv.

 

5. S-a hotărât cooptarea în Comisia pentru Statutul Jucătorului şi a Comisiei Juridice a unor noi membri Mihalache Mihai şi Blăjan Adrian.

6. S-au aprobat observatorii pentru liga a IV-a şi liga a V-a conform anexei 1.

7. A fost aprobată demisia domnului preşedinte Persu Mihai (foto stânga), urmînd ca pînă la noi alegeri să fie înlocuit de domnul Neacşu Viorel (foto dreapta).

În urma acestor fericite evenimente, arbitrul Daniel Demetrescu a revenit asupra demisiei forţate pe care a fost nevoit să o înainteze, Liliana Croitoru a rămas în continuare în funcţie, însă, din păcate, tinerii Iustin Croitoru şi Adi Blăjan au crezut că este necesar să-şi depună demisiile, astfel că ai ieşit din structurile AJF Vâlcea.

Erată, cu scuzele de rigoare

Dintr-o nefericită neatenţie, în ediţia de exact acum o săptămână de zile, în acelaşi loc din ziar a apărut o informaţie culeasă greşit. S-a spus atunci, repetăm textual, că „În situaţia jenantă s-au aflat doi reprezentanţi de divizionare D: un primar care trâmbiţa sus şi tare că-şi retrage echipa dintr-un campionat trucat de Persu şi un ofiţer care a criticat de fiecare dată conducerea AJF“. Este evident faptul că nu puteam face astfel de afirmaţii gratuite şi este evident că acuzele respective nu se pot îndrepta împotriva fostului preşedinte al AJF Vâlcea. Acesta a fost un conducător care şi-a făcut datoria cu prisosinţă şi care nu avea sub nici o formă posibilitatea de a „truca“ un campionat. Expresia corectă era „patronat“ şi se referea la faptul că Mihai Persu era şeful instituţiei care organiza campionatele respective. Firesc, deontologic şi legal facem rectificarea necesară şi cer scuze public, în nume personal, persoanei care s-a simţit cumva lezată de greşeala comisă. Surprinzător pentru noi este faptul că cel pe care l-am considerat lezat, Mihai Persu, în ciuda afirmaţiilor eronate nu a înaintat până acum un drept la replică, dar asta nu înseamnă că sus-numitul îşi însuşeşte acuzele nefondate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe