ŞTIRI ÔÇô fotbal

joi, 24 august 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B

 

De la Auxerre, la... Caracal

 

Echipa de Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea, a evoluat aseară, la Lugoj, în compania echipei Auxerre. Antrenorul Costel Pană a declarat că va aborda acest meci ofensiv. La ora închiderii ediţiei, partida era în plină desfăşurare. Pentru iubitorii fotbalului din Râmnic, mult mai important pare a fi jocul de sâmbătă, când în Zăvoi va sosi FC Caracal. După succesul chinuit de săptămâna trecută, fotbaliştii vâlceni vor trebui să se întrebuinţeze serios şi să obţină un succes lejer.

Divizia C

Oltchim a urcat pe podium

 

În prima etapă intermediară din Divizia C (Liga a III-a), trupa antrenată de Costel Gaiţă a dispus cu lejeritate de Someş Gaz Beclean, scor 4-0, ca urmare a reuşitelor lui Preda (3 goluri) şi Creangă. În urma acestui succes, FC Oltchim Rm. Vâlcea a urcat pe locul 3 în clasament şi porneşte cu prima şansă în disputa de săptămâna aceasta de la Cluj, cu gruparea locală Sănătatea Servicii Publice. Pe primele poziţii în clasament se află Atletic Sibiu (echipă care a promovat în dauna vâlcenilor de la Cozia Rm. Vâlcea) şi Arieşul Turda (care în prima etapă a învins la Râmnic, pe FC Oltchim).

 

Divizia D

 

Sportul joacă la Bărbăteşti

 

Faţă de anul trecut, sunt numeroase echipe în elita fotbalului judeţean care nu s-au mai aliniat la start, altele luându-le locul. Aşa se face că au apărut Topologul Nicolae Bălcescu, Unirea Tomşani şi Olteţul Zătreni ca nou-promovate, Genesis Lotru Brezoi retrogradată din „C“, Sportul Rm. Vâlcea apărută în locul nou-promovatei Măgura Slătioara şi CSM II Rm. Vâlcea în locul celor de la Luceafărul Pesceana. După ce au ameninţat că nu vor omologa baza de la Nicolae Bălcescu, cei de la AJF i-au dat voie grupării Topologul să evolueze pe propriul teren. Sportul Rm. Vâlcea (nou-înfiinţată) va juca meciurile de acasă la Bărbăteşti, iar CSM II Rm. Vâlcea va juca în tur pe stadionul mare, iar în retur la Căzăneşti.

 

Divizia Onoare

 

Pietrărenii au încă o echipă

 

Dinamica fotbalului judeţean este în creştere şi asta pentru că peste încă un an se va apropia startul campaniei electorale. În acest sens, în mai multe localităţi se dă atenţie fotbalului. Aşa se face că a apărut FC Budeşti, înfiinţată de un consilier local, AS Pietrari, înfiinţată de un grup de tineri cu sprijinul primarului Moraru şi CSM Drăgăşani, înfiinţată de liberalul Alin Pavelescu în colaborare cu primarul Gheorghe Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe