Vadim Tudor a făcut-o “curvăÔÇ£ pe Anuţa Handolescu

luni, 14 august 2006

Pătru, mic copil pe lângă Tribun

Vadim Tudor a făcut-o „curvă“ pe Anuţa Handolescu

• preşedintele PRM a făcut-o aşa cum i-a venit la gură pe Anuţa Handolescu, prefect de Vâlcea
• declaraţiile tribunului au fost făcute la doi paşi de catafalcul pe care se afla trupul prinţului Carol Mircea

Invitat să participe la un eveniment solemn – funeraliile prinţului Carol Mircea Grigore, care au avut loc sâmbătă la Mănăstirea Cozia, preşedintele PRM Vâlcea nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să împroaşte cu noroi în stânga şi-n dreapta.Folosind un limbaj suburban, Vadim a făcut-o pe Anuţa Handolescu, prefect de Vâlcea, aşa cum i-a venit la gură: infractoare, hoaţă, curvă. Vadim nu a uitat nici de cei doi edili care acum se află în penitenciarul Colibaşi; tribunul a emis o serie de presupuneri legate de presiunile făcute de anumite cercuri de interese pentru ca cei doi să fie scăpaţi.

Calomnie

Corneliu Vadim Tudor a şocat întreaga asistenţă atunci când a spus despre prefectul de Vâlcea, Anuţa Handolescu, nici mai mult, nici mai puţin, decât că este curvă şi hoaţă. „Prefectura Vâlcea este una condusă de o infractoare. E o hoaţă. Eu am venit la înmormântarea unui os regal şi voi mă întrebaţi de o curvă”, a spus Vadim. Contactată telefonic, Anuţa Handolescu ne-a declarat: „Nu comentez absolut nimic. Dacă oamenii politici au ajuns să discute aşa ceva, să facă comentarii la un asemenea nivel, ce pot să mai spun? Nivelul meu este mai elevat. Nu l-am cunoscut în viaţa mea pe Vadim şi nici nu ţin să-l văd. M-am obişnuit cu comentarii de acest tip. Mă simţeam jignită dacă mă făcea proastă. Înseamnă că a pus ochii pe mine, s-a molipsit de la domnul Pătru. Nu îi bag în seamă. Dacă bărbaţii din PRM nu au altă pasiune, ce să le fac? Nu-l voi da pe Vadim în judecată. Dacă un bărbat care nu mă cunoaşte, consideră că sunt în topul celor mai frumoase femei, nu e rău”.

Intervenţii

Întrebat ce părere are despre scandalul de corupţie de la Primăria Râmnicului, Vadim a declarat următoarele: „Sunt nişte impostori amândoi (Mircia Gutău şi Nicolae Dicu – n.r.). Această rea de muscă a stat ibovnică trei zile la Băsescu să-l scape pe Gutău (posibilă referire la Anuţa Handolescu). Lucrurile sunt clare şi mai presus de orice, s-au făcut peste capul PD. Lui Berceanu i s-au promis sute de mii de euro ca să-l scape pe Gutău. Acest oraş merită o administraţie mai corectă”. Vadim a răspuns şi întrebărilor legate de politica internă sau pur şi simplu de evenimentele care au ţinut capul de afiş al ultimei perioade. După ce l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Mircea Dinescu, tribunul a afirmat că în CNSAS, cel puţin 5 membri sunt foşti turnători ai Securităţii. Totuşi, CV Tudor nu a uitat să facă apologia fostei Securităţi: „Cine a lucrat cu fosta Securitate a făcut ceva pentru ţara lui”. Interesantă a fost abordarea viitoarelor alegeri prezidenţiale. Vadim a lăsat să se înţeleagă că ar putea să nu mai candideze pentru funcţia de preşedinte al României. „Nu voi candida decât dacă voi avea garanţia că nu se va mai repeta frauda din 2000 şi 2004”, a declarat Vadim.

Nici preşedintele Traian Băsescu nu a scăpat de gura lui Vadim: „Dacă Băsescu ajunge cu mandatul până la Anul Nou 2007, mare minune. E foarte bolnav; bea în continuare două sticle de whisky pe zi. Sare noaptea gardul şi se duce la amante. Să se consulte cu bucătăreasa Adriana Săftoiu”, a mai spus liderul PRM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe