ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 14 august 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B (Liga a II-a)

 

Buget de 700 mii euro

 

Cu ocazia conferinţei de presă susţinută de CSM Rm. Vâlcea înaintea plecării în deplasarea de la Târgovişte, viceprimarul Constantin Monceanu a dezvăluit faptul că în urma implicării sale şi a lui Alin Trandafir, bugetul clubului se menţine la aceleaşi cote ridicate, necesare performanţei. „Suntem în negocieri cu unii sponsori şi, dacă ne vor veni alături, a-tunci putem suplimenta bugetul actual, care e de 700 mii euro, până la un milion de euro, sumă necesară atacării inclusiv a promovării în Divizia A“, a spus Monceanu.

 

Monceanu în locul lui Bebe Dicu, la CSM

 

La finele săptămânii trecute, la stadion, a avut loc o scurtă conferinţă de presă în care conducerea clubului a prezentat noutăţile existente la CSM Rm. Vâlcea. Merită remarcat faptul că s-a reuşit să se treacă cu bine peste şocul arestării preşedintelui Nicolae Dicu, locul său în fruntea CSM fiind preluat din acest moment de viceprimarul Constantin Monceanu.

 

Divizia C (Liga a III-a)

 

Posibil satelit pentru Oltchim

 

După eşecul negocierilor dintre FC Oltchim şi Luceafărul Pesceana, conducerea divizionarei C ar putea ajunge la un acord cu o grupare din Divizia Onoare (Liga a V-a). Este vorba de AS Mihăeşti, echipa de fotbal din comuna în care locuiesc părinţii directorului general Constantin Roibu de la SC Oltchim SA. Conducerea clubului chimist aşteaptă acum să vadă ceva concret din partea autorităţilor de la Mihăeşti, acolo unde este dorit ca antrenor principal profesorul Lucian Catargiu. O dată cu el, la Mihăeşti ar putea ajunge mai mulţi fotbalişti din vechea gardă e echipei Oltchim, printre aceştia numărându-se Iulian Zgripcea, Florin Căpătan şi Gelu Voica.

Divizia D (Liga a IV-a)

Măgura şi-a vândut locul

Nou-promovata Măgura Slătioara şi-a „vândut“ locul din Divizia D. În realitate, între această echipă şi una nou-înfiinţată s-a încheiat un contract de cesiune prin care Măgura cedează chipurile „gratis“ locul din Divizia D către o echipă Sportul Rm. Vâlcea, recent înfiinţată. Surpriza cea mare este aceea că Sportul Rm. Vâlcea îl are ca preşedinte pe Cristi Manu de la Surupate, unde se ocupase de Steaua Mânăstireni. Alături de el se află, din spusele unor persoane ce doresc să rămână anonime, mai mulţi jucători plini de bani şi fără un loc de muncă stabil.

Divizia Onoare (Liga a V-a)

A apărut FC Budeşti

După ani buni în care terenul de fotbal de la Budeşti a găzduit ba pe Voinţa Blidari, ba pe Liceul Ferdinand Rm. Vâlcea, ba pe Electra Rm. Vâlcea, ba pe FC Sporting Rm. Vâlcea, ba pe Vartex Rm. Vâlcea... iată că, în sfârşit, la iniţiativa fostului fotbalist Sucea de la Viitorul Budeşti, din această vară va activa în cel mai de jos eşalon şi FC Budeşti. Antrenorul echipei ar putea fi binecunoscutul Marian Radu „Delasală“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe