7 motive pentru care PSD va pierde pe mâna lui Ion Matei

luni, 14 august 2006

7 motive pentru care PSD va pierde pe mâna lui Ion Matei

 

Ion Matei, zis Gigi, consilier PSD al doilea mandat şi candidatul desemnat al social democraţilor pentru alegerile vizând scaunul de primar al Râmnicului pare a fi mai aproape ca niciodată de visul său acum după ce Mircia Gutău a fost întemniţat. El se gândeşte chiar la anticipate, iar prietenii săi îi bagă în cap că acum nu mai are adversar. Total fals pentru că de multe ori nu contează în alegeri cine-ţi sunt adversarii şi câţi bani au ei de campanie şi ce partid îi susţine. Dacă lumea nu te vrea, pierzi! Prezentăm în continuare principalele motive pentru care nu va fi votat Gigi:

1. Mulţi oameni de afaceri l-au citit şi realizează că ar deveni arogant şi de necontrolat din poziţia de primar. Salariaţii acestor oameni şi apropiaţii lor vor primi ordin să nu-l voteze.

2. Gigi Matei are un limbaj şi comportament, care nu atrage segmentul intelectual de vârstă medie. Din acest segment nu poate obţine mai mult de 5-10 la sută.

3. Unii pesedişti îl vor sabota, ei şi cu familiile lor nu-l vor vota niciodată procedând aşa cum au făcut liberalii cu fostul prefect Curcăneanu, care nu a luat nici voturile organizaţiei municipale a PNL.

4. Salariaţii primăriei şi ai ADP se tem ca de dracu de venirea lui Matei ca primar. Aceşti oameni au o mare importanţă şi influenţă în perioada campaniei electorale. În afară de voturile lor mai pot convinge un număr cel puţin triplu de cetăţeni să nu-l voteze.

5. Încercând să iasă în evidenţă a luat de multe ori, din poziţia de consilier, cuvântul împotriva unor oameni influenţi. Aceştia nu au uitat şi vor sprijini profesionist pe cel mai puternic dintre contracandidaţii săi.

6. Nu are simpatii în media locală, iar profesioniştii din presă nu-l vor sprijini preferând susţinerea unui liberal sau a unui pedist.

7. Din segmentul electoratului care a împlinit 18 ani după alegerile din 2004 şi din cel care a depăşit 70 de ani Gigi Matei nu poate lua mai mult (în cel mai fericit caz) de un sfert de voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe