Şpârle şi Şopârle

joi, 10 august 2006

Şpârle şi Şopârle

# Un mercenar de presă sexagenar a primit recent o comandă. Aceasta suna: „ Scoate-l nebun!” Obosit însă după grădinărit Rumegătorul Păros a înţeles greşit comanda. Şi în loc să aducă argumente credibile precum că edilul arestat ar avea probleme mintale, pentru a-l ajuta la proces, a născocit o mascaradă de mai mare râsul încercând să convingă cei 16 cititori ai săi, că denunţătorul suferă de depresie anxioasă. Pentru a face credibilă informaţia a prezentat un facsimil cu o adeverinţă medicală parafată de un….medic primar urolog!

# Nicu Pătru continuă să intoxice presa cu fel de fel de aşa zise dosare ale mafiei vâlcene. Mai multe redacţii au intrat în posesia unei sesizări nesemnate de nimeni în care funcţionari publici şi oameni de afaceri sunt prezentaţi ca nişte mafioţi. Unii colegi au muşcat momeala. Alţii au acceptat plata. Marele mogul va face spălarea. Punem pariu!

# Informaţii certe anunţă nişte anticipate în Râmnic. Primarul arestat poate negocia doar cu…demisia sa. Aceasta va fi acceptată. Nu ştim însă dacă şi candidatura lui Gigi va fi aprobată de colegii săi. Acum bătălia pentru primărie devine mai interesantă mai ales că cei din PD nu-şi pot trimite „ fetele” la înaintare iar băieţii sunt legaţi. Unii la propriu alţii la figurat.

# Pe doamna prefect Handolescu o aşteaptă vremuri rele şi grele. Făcând jocurile unora a luat nişte decizii nu numai greşite dar şi total nediplomatice. Noi vom scrie doar adevărurile pe care lumea trebuie să le ştie. Alţii însă vor intra cu bocancii în trecutul budoarului. Deloc gol.

# Ciudată recenta reacţie publicistică a redactorului şef de la un cotidian care a primit cadou de la Gutău un spaţiu pentru tipografie. Colega noastră ţipă acum ca din gură de şarpe pentru a stopa un alt cotidian în tentativa de a primi un spaţiu pentru redacţie. Halal presă, barbară socoteală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe