Vâlceni medaliaţi la Naţionalele de atletism

luni, 7 august 2006

Vâlceni medaliaţi la Naţionalele de atletism

 

În perioada 23-25 iulie, în Bucureşti s-au organizat întrecerile unei noi faze ale Campionatului Naţional de atletism, competiţie la care au participat mai mulţi vâlceni. Dintre aceştia, cele mai notabile performanţe le-au obţinut Tudor Enache şi Ştefan Pătru.

Niciun obstacol pentru Ştefan Pătru

La Campionatele Naţionale de atletism pentru seniori, tineret şi juniori, desfăşurate recent în Capitală, sportivul drăgăşenean Ştefan Pătru a obţinut încă un rezultat notabil din carieră. Succesul la una dintre probele sale favorite, 3000 metri obstacole, confirmă faptul că Pătru rămâne un talent inestimabil al atletismului din ţara noastră. În cursa de 1500 metri plat, sportivul legitimat la Liceul „Tudor Vladimirescu” din Drăgăşani şi CSM Suceava, s-a clasat doar pe locul 6.

Aur la ştafetă pentru Tudor Enache

Poate cea mai bună comportare la întrecerea de la Bucureşti a avut-o Tudor Enache, tânărul atlet care s-a impus cu echipa de ştafetă la 4x4 acolo unde a obţinut medalia de aur. La proba care se considera a fi „specialitatea lui Enache”, adică 400 m plat, vâlceanul a evoluat puţin accidentat, astfel că la final s-a clasat doar pe locul 4. Acum pentru cei doi urmează o scurtă pauză în care se vor antrena astfel încât din toamnă să-şi poată relua seria de succese sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe