Cică FC Oltchim “a cesionat” locul către FCM Apulum

luni, 7 august 2006

Auzi vrăjeală:

Cică FC Oltchim „a cesionat” locul către FCM Apulum

În comunicatul FRF nu se spune nimic despre preţul tranzacţie.
Nici oficialii vâlceni n-au spus, încă, nimic!

Întrunit la Casa Fotbalului, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a luat act cu privire la:
1. Hotărârea Comitetului Executiv al FRF din data de 25.07.2006, prin care s-a constatat că AS FC Sportul Studenţesc nu deţine licenţa pentru anul competiţional 2006-2007, locul vacant în Liga I urmând să fie ocupat de FC Pandurii Lignitul Târgu Jiu, retrogradat în anul competiţional precedent, clasat pe locul 15 în campionatul Diviziei A, ediţia 2005-2006.
2. Decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din data de 27.07.2006, prin care s-au aprobat cesiuni ale dreptului de participare în competiţii ale unor cluburi din Liga a 2-a şi din Liga a 3-a.
Prezentăm mai jos aceste cesiuni:
a) Între AS FC DACIA UNIREA BRĂILA în calitate de cedent şi SC CF BRĂILA SA în calitate de cesionar, având ca obiect cesionarea de către cedentul AS FC DACIA UNIREA BRĂILA către cesionarul SC CF BRĂILA SA a dreptului de participare în Liga a 2-a.
b) Între FC OLTCHIM RM. VÂLCEA în calitate de cedent şi FC MUNICIPAL APULUM SA în calitate de cesionar, având ca obiect cesionarea de către cedentul FC OLTCHIM RM. VÂLCEA  către cesionarul FC MUNICIPAL APULUM SA a dreptului de participare în Liga a 2-a.
c) Între FC MUNICIPAL APULUM SA în calitate de cedent şi FC OLTCHIM RM. VÂLCEA  în calitate de cesionar, având ca obiect cesionarea de către cedentul FC MUNICIPAL APULUM SA  către cesionarul FC OLTCHIM RM. VÂLCEA  a dreptului de participare în Liga a 3-a.d) ......

e) .......

f) ........

Constatând azi că hotărârile arătate mai sus sunt de natură să afecteze componenţa seriilor campionatelor Ligii a 2-a şi a 3-a, ediţia 2006-2007, astfel cum au fost aprobate de Comitetul Executiv al FRF la data de 25.07.2006, precum şi programul jocurilor stabilit prin tragere la sorţi în aceeaşi zi, a aprobat următoarele modificări în componenţa seriilor Ligii a 2-a şi a 3-a: 1. (......)  2.(.....) 3. SC FC Apulum SA Alba Iulia preia programul jocurilor FC Oltchim Râmnicu Vâlcea (Liga a 2-a, Seria a II-a). 4. FC Oltchim Râmnicu Vâlcea preia programul jocurilor SC FC Apulum Alba Iulia (Liga a 3-a, Seria a V-a)

FĂRĂ ALTE COMENTARII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe