Scandal la vârful Poliţiei Vâlcea

joi, 27 iulie 2006

Neaţă şi Preda se ţin de reclamaţii

Scandal la vârful Poliţiei Vâlcea

Corpul de Control al Ministrului de Interne a controlat conducerea poliţiei

Mai mulţi reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului de interne Vasile Blaga au fost săptămâna trecută în control la Poliţia Vâlcea pentru a-i cerceta chiar pe … şefii poliţiei. Controlul a avu drept scop verificarea activităţii Inspectoratului de Poliţie din judeţul Vâlcea pentru primul semestru al acestui an, deoarece era sesizat faptul că cifrele conţinute în raportul trimis la Bucureşti erau „umflate” intenţionat.

Sesizarea a fost făcută de şefii Poliţiei Municipiului

Aşa cum a recunoscut chiar şeful Poliţiei Vâlcea, unul dintre cei vizaţi de controlul respectiv acesta a fost efectuat la sesizarea şefilor Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, comisarul Ion Preda şi subcomisarul Eugen Neaţă. Conform sesizării depuse de conducerea Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea în urma realizării analizei activităţii Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea s-a constatat faptul că numărul infracţiunilor fusese modificat, iar pe această bază conducerea Inspectoratului de Poliţie dorea sancţionarea conducerii Poliţiei Municipiului. În urma controalelor efectuate în ultimele zile, care l-au vizat în special pe adjunctul şefului Poliţiei Vâlcea, comisarul Nicolae Sărdărescu s-a stabilit că cifrele nu erau exacte.

„Concluzia este că trebuie să muncim”

Deşi ofiţerii din cadrul Corpului de Control, conduşi chiar de directorul prim-adjunct al Corpului de Control au făcut un raport în legătură cu neregulile constatate şeful Poliţiei Vâlcea spune că nu au fost trase încă concluziile în acest caz. „S-a făcut o verificare privind stadiul îndeplinirii obiectivelor manageriale la nivelul Inspectoratului de Poliţie şi a conducerii Poliţiei Municipiului. Concluzia este că trebuie să muncim mai mult. Nu sunt deficienţe majore care să implice alte măsuri, iar deficienţele pot fi remediate. Nu s-a dat încă răspunsul oficial, când o să-l primim vi-l comunicăm. Nu suntem în conflict cu conducerea Poliţiei municipiului.” – spune comisarul şef Adrian Cazan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe