Şpârle şi şopârle

marți, 4 iulie 2006

Şpârle şi şopârle

 

# Negocierile de „ împăcare” duse de un patron de ziar şi de un lider liberal au eşuat. Discuţiile s-au purtat în două runde. La un Casino şi la un eveniment privat unde liberalul a fost convocat ad hoc. Se pare că banii adversarilor politici ai liberalilor au fost mai mulţi. Aşa că : Ion Nicolae, Nicolae Badea, Constantin Monceanu, Bogdan Tudor, Mihai Moldoveanu, Adam Jinaru vor fi în continuare atacaţi. Alături de alţi colegi de partid.

 

# Nu numai adversarii sau aliaţii liberalilor dau comenzi. Unii liberali sunt victimele unor colegi de partid care le vor locul. Şi care nu se jenează să ceară bârfe aiuristice.

# Primarul Râmnicului vrea să acapareze toţi banii din publicitatea stradală. Adică să forţeze firmele care-şi fac reclamă să nu mai dea bani la Electrica ci doar unor anume societăţi comerciale. Care? Vom afla şi vă vom spune.

#Campania murdară de la Vlădeşti a fost dirijată de un „creier” care a ştiut să asmute pesediştii împoriva pediştilor şi invers. Vom vedea dacă a avut efect manevra şi dacă… Mamotă a intrat în turul II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe