ŞTIRI ÔÇô fotbal

joi, 29 iunie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Divizia B

 

Costel Pană a început preselecţiile

La mijlocul acestei săptămâni s-a prezentat la Stadionul Municipal din Parcul Zăvoi antrenorul bucureştean Costel Pană, cel ce se va ocupa de destinele echipei de fotbal CSM Rm. Vâlcea pe o perioadă de trei ani, urmând ca în primii doi ani de contract să aibă ca obiectiv formarea unui lot competitiv, iar în cel de-al treilea să ţintească promovarea în Divizia A. După întâlnirea cu o parte din conducerea clubului, Pană a cunoscut câţiva din jucători, după care a stabilit programul primelor zile sub comanda sa, zile ce vor include mai multe preselecţii. La acestea sunt aşteptaţi fotbalişti de la FC Oltchim, Genesis Brezoi, alte divizionare B şi C, chiar şi jucători din Divizia D.

Divizia C

Lotru Brezoi a găsit investitor

 

Contestatar vehement al actualei conduceri a AJF Vâlcea, preşedintele brezoian Constantin Dan Vârtopeanu (foto) nu vrea în ruptul capului să revină în competiţiile organizate de instituţia al cărei şef este Mihai Persu. În aceste condiţii Vârtopeanu caută prin toate mijloacele să se menţină în Divizia C, deşi, potrivit regulamentului Federaţiei Române de Fotbal, echipa este retrogradată în D. Se pare că locul în Divizia C ar urma să fie cumpărat de la FC Sibiu, echipă retrogradată din B şi care ar fi urmat să activeze la acest eşalon cu o penalizare consistentă. Se speră ca în urma unei asemenea fuziuni, Brezoienii să poată activa fără penalizare la Divizia C, iar în acest sens a fost găsit deja un investitor dornic să ajute fotbalul din acest oraş. Numele său nu este, deocamdată, făcut public, preşedintele Vârtopeanu aşteptând să se perfecteze actele.

Divizia D

Incertitudine privind participarea

 

Cu toate că s-a încheiat campionatul de mai bine de două săptămâni, unele echipe din Divizia D nu ştiu dacă vor mai rămâne să activeze la acest nivel. Sunt grupări care au fost atenţionate că nu îndeplinesc condiţiile de participare la acest eşalon, dar până acum nu au primit nimic oficial, motiv pentru care nu ştiu dacă trebuie să se apuce de lucrări de modernizare a bazei sportive sau vor fi acceptate în continuare în aceleaşi condiţii. Alte echipe, cum ar fi AS Şirineasa au anunţat că ar vrea să se retragă din campionat, însă e greu de crezut că se va întâmpla aşa, pentru că astfel de ameninţări ce au ca efect doar mediatizarea celor ce le fac au mai fost, iar cei ce au mai ameninţat cu retragerea, adică primarul Şerban de la Popeşti şi Costel Chelcea de la Horezu s-au întors ca mieluşeii în campionatul organizat sub conducerea înţeleaptă a lui Mihai Persu.

 

Divizia Onoare

 

Echipele mici joacă multe amicale

Campionatul Diviziei Onoare a cuprins pentru multe echipe doar cinci meciuri disputate pe teren propriu anul acesta, fapt ce i-a nemulţumit pe o serie de oameni de fotbal de la sate şi pe sponsorii acestor echipe. „Dăm o grămadă de bani la AJHF şi abia avem cinci-şase meciuri acasă primăvara şi tot atâtea toamna târziu. Noroc că ne mai programează în Cupă. Noi n-avem decât să facem tot felul de meciuri amicale, dar cred că mai bine era dacă AJF-ul găsea o soluţie să programeze o competiţie oficială în această perioadă“, ne-a declarat unul dintre susţinătorii unei cunoscute echipe din Divizia Onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe