ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 26 iunie 2006

ŞTIRI – fotbal

Divizia B

CSM-ul şi-a luat licenţa pentru Divizia A

După o primă tentativă eşuată, Clubul Sportiv Municipal a primit în sfârşit licenţa pentru Liga I. Cererea depusă în urmă cu o lună  pe adresa departamentului de specialitate din cadrul FRF fusese respinsă din cauza lipsei scaunelor din tribune. Sigur că nici acum respectivele scaune nu au apărut (nici nu aveau cum, aşa, peste noapte!), dar persoanele din cadrul federaţiei au luat act de demararea lucrărilor de amplasare a lor.

Divizia C

Telenovela „Mihai Diculoiu vinde echipa“ continuă

Bucuria promovării echipei FC Oltchim în Divizia B continuă să fie stopată de incertitudinea alinierii la startul noii ediţii. Se pare că FC Oltchim nu va obţine licenţa pentru Divizia B şi nici nu va face nimic în acest sens, situaţie în care echipa nu va fi inclusă în eşalonul 2 fotbalistic al ţării, iar Astra Ploieşti va scăpa de retrogradare. O altă variantă, pe care am mai prezentat-o ar fi fuziunea cu o formaţie retrogradată în Divizia C, tranzacţie în urma căreia echipei Oltchim i-ar reveni dreptul să evolueze în al treilea eşalon. Ciudat este faptul că, deşi este vorba de o situaţie importantă în fotbalul românesc şi este implicat şi numele Oltchim, preşedintele Mihai Diculoiu (foto) nu a organizat până acum nici o conferinţă de presă pentru a expune public situaţia de la acest club.

Divizia D

Incertitudinea persistă în privinţa competitoarelor

Ratarea promovării echipei Cozia Călimăneşti în Divizia C, refuzul brezoienilor de a se întoarce într-un campionat condus de Mihai Persu (foto), intenţia de a se reintroduce obligativitatea echipelor de juniori şi imaginea tot mai proastă pe care o are fotbalul judeţean pun sub semnul întrebării numărul de echipe şi componenţa viitoarei Divizii D. Din spusele unui sponsor al unei divizionare D, chiar şi FC Vartex, echipa liberalului Bogdan Pistol, susţinător al alegerii lui Persu la AJF, ar dori să fuzioneze cu o altă echipă. Directorul tehnic de la Pesceana declara recent că actuala conducere s-ar putea retrage pentru a lăsa echipa lui Eugeniu Popa în Divizia Onoare, acolo unde era tentat să se înscrie şi Costel Şerban cu Luncavăţul Popeşti. Bomboana pe colivă ar putea fi pusă de primarul Dan Săraru, cel care în ultimul timp a afirmat public că este tentat chiar să se retragă dintr-un fotbal ce-l are ca preşedinte pe pesedistul Mihai Persu.

Divizia Onoare

Gratuităţi pentru echipele nou-afiliate la AJF

Disperat că va rămâne fără competitoare, preşedintele AJF Vâlcea a propus ca din această vară echipele nou-afiliate să beneficieze de unele scutiri la palta taxelor în primul an şi să primească gratuit o minge de fotbal. Deocamdată nu s-a găsit nici o echipă beneficiară a acestor „avantaje“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe